Γιορτινό το 2ο Trial 4×4 στα Χανιά!!!

Σε γιορτινό κλίμα η επιστροφή της Λέσχης 4Χ4 Χανίων με το 2ο Trial 4×4 για το Κύπελλο Οδηγών Trial 4×4 Κρήτης

Σε γιορτινό κλίμα η επιστροφή της Λέσχης 4Χ4 Χανίων με το 2ο Trial 4×4 για το Κύπελλο Οδηγών Trial 4×4 Κρήτης

Mε την συμμετοχή 21 τετρακίνητων οδηγών διεξήχθη σήμερα, Κυριακή 1 Απριλίου, στις 10 το πρωί από την Λέσχη Χανίων 4Χ4 ο 2ος Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το 2012 στη θέση «Πλατάνι» στην Εθν.Οδο Χανίων-Ρεθύμνου.

Τα δύσκολα εμπόδια και η καλοστημένες διαδρομές με σύμμαχο τον καλό καιρό έκαναν την ολοκαίνουργια πίστα να γεμίσει από θεατές που δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί. Η θερμοκρασία ανέβηκε και με το σόου των κοριτσιών από το Arcana Prive Show Club αφού δεν έχαναν την ευκαιρία να κάνουν τα χορευτικά τους και να φωτογραφηθούν στα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού και θέαμα προσφέρθηκε αλλά και μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα ο αγώνας πήρε τελικά την μορφή γιορτής.

Στην Κατηγορία Νορμάλ νικητής ήταν ο Χανιώτης Τσόντος Μανούσος με Range Rover με μηδενικούς βαθμούς ποινής. Δεύτερος αλλά με κύπελλο Νέου οδηγού έφυγε ο Γουλερμάκης Αντώνης με Suzuki Vitara επίσης από Χανιά.

Στην Κατηγορία Κ1 με τους λιγότερους βαθμούς ποινής και πρώτος ήταν ο εξ Ιεράπετρας Καροφυλλάκης Κανάκης με Suzuki Samurai, έχοντας στην 2η θέση τον Κισσανδράκη Αλέξανδρο από Ρέθυμνο με ιδίου εργοστασίου αυτοκίνητο και 3ο τον συντοπίτη του, Βουλουμπασάκη Κώστα με Rocky.

Την Κατηγορια Κ2 κατέλαβαν και τα τρία σκαλιά του βάθρου Χανιώτες και οι τρεις με Suzuki Samurai. 1ος ο Στεφανίδης Δημήτρης οδηγώντας το γνωστό θαλασσί του τετρακίνητο, 2ος ο Ξανθουδάκης Μανώλης και 3ος ο Χανταμπάκης Νεκτάριος.

Στην τερατώδες Κ3 κατηγορία 1ος ήταν ο Μαυράκης Μιχάλης από Ηράκλειο με Jeep Cherokee, 2ος ο Ρεθεμνιώτης Διαμαντής Γιώργος με Τoyota Hilux «δανείζοντάς το» και στον Κισσανδράκη Γιώργο καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Με εντυπωσιακές κριτικές έκανε τη παρουσία της η… «εξωγήινη ιδιοκατασκευή» του Αγγελου Κοκολάκη που πολύ μοναδικά δημιούργησε ένα «θαύμα της trial-κίνησης» αποτελούμενο από ένα πάρα πολύ δυνατό μοτέρ πάνω σε ένα αμάξωμα απο… πολλά μέτρα σωλήνα!!!

Κύπελλο Τιμής Ένεκεν και με την ευχή να επανέλθει στους αγώνες γρήγορα, απενεμήθη στον Μηνά Τσουλακίδη από το Ρέθυμνο.

Επόμενος αγώνας το 1ο Super Trial 4×4 από την Μ.A.R.S. στις 20-22 Απριλίου στο Ρέθυμνο.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε δύο βίντεο με τον Μιχάλη Μαυράκη από το Ηράκλειο να τα δίνει όλα αψηφώντας τελικά τα δύσκολα εμπόδια της Κ3 Κατηγορίας!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook