Καστρινάκης – Πετούσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Rally Raid

Οι κρητικοί Καστρινάκης – Πετούσης τρέχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Rally Raid στην Εύβοια με το γκάζι στο πάτωμα…

Οι κρητικοί Καστρινάκης – Πετούσης τρέχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Rally Raid στην Εύβοια με το γκάζι στο πάτωμα…

Μία αμιγώς κρητική συμμετοχή ξεκινάει αύριο την προσπάθεια της για διάκριση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Rally Raid που διεξάγεται αυτό το διήμερο 27-28 Απριλίου στην Εύβοια.

Το έμπειρο πλήρωμα από το Ηράκλειο, οι Μάνος Καστρινάκης – Μάνος Πετούσης, μετρά ήδη μία νίκη στην κατηγορία του στον αντίστοιχο αγώνα του 2010 και με την υποστήριξη της “Ε. Κουμαντάκης και ΣΙΑ εμπόριο ξυλείας” και της ΑΝΕΚ – SUPERFAST, θα προσπαθήσουν να διακριθούν και πάλι.

Το αυτοκίνητο με το οποίο συμμετέχουν είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο Suzuki Jimny βελτιωμένο από το Κazanis Garage και την τεχνική υποστήριξη του Suzuki Service Σμαραγδάκης και ΣΙΑ και της κρητικής εταιρείας κατασκευής χειροποίητων αμορτισέρ Bi Mors.

Ο αγώνας που διοργανώνει η Λέσχη της Εύβοιας, υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ, χωρίζεται σε τέσσερις ειδικές διαδρομές των εκατό και πλέον χιλιομέτρων όπου τα πληρώματα χρονομετρούνται και κατατάσσονται με βάση το συνολικό τους χρόνο.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Κύμη το πρωί της Παρασκευής και ο τερματισμός είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου.

Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 164 πληρώματα αυτοκινήτων και αναβάτες μοτοσικλετών από έντεκα διαφορετικές χώρες μιας και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στο είδος του στην Ευρώπη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook