Evia Rally Raid 2012: Με πρωτιά οι Καστρινάκης-Πετούσης!!!

Πρώτη θέση στο νήμα για το μοναδικό κρητικό πλήρωμα των Καστρινάκη-Πετούση στο φετινό Evia Rally Raid!!!

Πρώτη θέση στο νήμα για το μοναδικό κρητικό πλήρωμα των Καστρινάκη-Πετούση στο φετινό Evia Rally Raid!!!

Πριν από λίγες ώρες oλοκληρώθηκε το Evia Rally 2012 μετά από 48 ώρες οδήγησης στα βουνά της Εύβοιας για το κρητικό πλήρωμα που συμμετείχε με την υποστήριξη της «Ε. Κουμαντάκης και ΣΙΑ Εμπόριο Ξυλείας» και της ΑΝΕΚ SUPERFAST.

Ο αγώνας προσμετρούσε στο Βαλκανικό και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 4Χ4 με 164 συμμετοχές από 11 διαφορετικές χώρες.

Oι Μάνος Καστρινάκης – Μάνος Πετούσης με Suzuki Jimny κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση της κατηγορίας τους, φιγουράροντας παράλληλα και στην κορυφή του πανελληνίου πρωταθλήματος 4Χ4.

Το κρητικό πλήρωμα την πρώτη μέρα του αγώνα βρισκόταν στην δεύτερη θέση της κατάταξης με διαφορά 40 δευτερόλεπτα από τους πρώτους την οποία κάλυψαν στα 100 χιλιόμετρα της τελευταίας ειδικής διαδρομής του αγώνα. Το βάθρο των νικητών συμπλήρωσαν οι Σταμέλος-Τιμπούσης (Mitsubishi Pajero) και Καφτεράνης-Ράντος (Jeep Wrangler). Πρώτοι στην κατηγορία Τ1 ήταν οι Trayanov – Marinkov από τη Βουλγαρία με Toyota Land Cruiser. Στις μοτοσυκλέτες είχαμε ελληνική επικράτηση με τον Bασίλη Μπούρδο (KTM 450) ενώ στα ATV νικητής ήταν ο Ισαάκ Αραμπτζάκης (Renegade 800).

Aξίζει να σημειωθεί ότι την τεχνική υποστήριξη του κρητικού πληρώματος έχουν αναλάβει το Suzuki Service Σμαραγδάκης, το Kazanis Garage και η κρητική εταιρία κατασκευής αμορτισέρ Bi-Mors

Ο επόμενος αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα 4Χ4 θα γίνει στα Καλάβρυτα στις 20 Μαίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook