Ράλλυ Κένταυρος 2012 με Άρωμα Κρήτης!!!

5 πληρώματα από Κρήτη συμμετέχουν στο φετινό Ράλλυ Κένταυρος

5 πληρώματα από Κρήτη συμμετέχουν στο φετινό Ράλλυ Κένταυρος

Όλοι οι διεκδικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ δίνουν το παρών στο Ράλλυ Κένταυρος 2012, μαζί με αυτούς 5 πολύ δυνατά πληρώματα από Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, με 45 πληρώματα θα ξεκινήσει σήμερα, Σάββατο, 12 Μαΐου, από τις 13:00 έως τις 16:00, εμπρός από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην παραλία του Βόλου ο Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και εν συνεχεία στις 18:00 η πανηγυρική τελετή εκκίνησης στον ίδιο χώρο.

Πληρώματα και αυτοκίνητα θα είναι έτοιμα για την Κυριακή 13/5 το πρωί στις 10:00 από την Πορταριά όπου και θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα για έναν από τους πιο όμορφους αγώνες του πρωταθλήματος, ο οποίος φέτος έχει μικρύνει τόσο σε διάρκεια όσο και σε χιλιόμετρα λόγο της οικονομικής κρίσης, αλλά χωρίς όμως να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του αγώνα.

Παρόντες όλοι οι διεκδικητές του Πρωταθλήματος με απόντα μόνο τον Δημήτρη Μίχο.

Καμιτσάκης και Κύρκος θα δώσουν μάχη στο Βουνό των Κενταύρων, με τον δεύτερο να θέλει να πάρει τη ρεβάνς από το Ράλλυ Φθιώτιδας. Επίσης όλη η Κρήτη είναι εδώ με πέντε πληρώματα και τους Αναπολιωτάκη-Χαλκιαδάκη να θέλουν να κρατήσουν τα σκήπτρα από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς…

Μαζί με το πολύ γνωστό πλήρωμα της Κρήτης, έχουν ανέβει με σκοπό να τα βάλουν με τους Κενταύρους οι: Νικολιδάκης-Πετούσης, Περάκης-Κουρουγκιαούρης, Πουλάκης-Προβιδάκης από τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης και το εξίσου δυνατό πλήρωμα από ΑΛΑΧ Περουλάκης-Ζωφάκης.

Εμείς ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία, καλό αγώνα και καλά αποτελέσματα!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook