Θετικός ο Ecclestone για το Dielpis Formula 1

Ο Ecclestone έρχεται τον Ιούλιο στην Ελλάδα για το σχέδιο πίστας Dielpis Formula 1

Ο Ecclestone έρχεται τον Ιούλιο στην Ελλάδα για το σχέδιο πίστας Dielpis Formula 1

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πριγκιπάτο δεν είχαμε μόνο το φημισμένο Grand Prix του Μονακό, αλλά είχαμε και κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό για εμάς εδώ στην Ελλάδα. Είχαμε την συνάντηση του Bernie Ecclestone με τον μελετητή του γνωστού project Dielpis Formula 1 που προβλέπει πίστα για αγώνες F1 στην Δραπετσώνα.

Η συνάντηση κράτησε περίπου 30 λεπτά και κατά την διάρκεια της οποίας ο ισχυρός άντρας της Formula 1 ενημερώθηκε για την πρόταση, τον τρόπο που προβλέπεται να υλοποιηθεί αυτή καθώς επίσης και μια γενική ενημέρωση για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, μιας και αυτή είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υποψηφιότητας.

Ο Bernie Ecclestone μάλιστα ήταν ήδη ενημερωμένος για το σχέδιο Dielpis Formula 1, τονίζοντας ότι υιοθετεί την πρόταση για αγώνες Formula 1 στην περιοχή της Δραπετσώνας, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι θα επιδιώξει και την υλοποίηση του συγκεκριμένου project.

Έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να γίνει μια επίσκεψη του Ecclestone στην περιοχή στην οποία προβλέπεται να κατασκευαστεί η πίστα κατά τον μήνα Ιούλιο με σκοπό να γίνει επιτόπου αυτοψία αλλά και εξέταση όλων των λεπτομερειών που αφορούν την υλοποίηση της πρότασης.

Η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όπως όλα δείχνουν η πρόταση Dielpis Formula 1 για αγώνες F1 στην περιοχή της Δραπετσώνας φαίνεται να βρίσκεται σχεδόν ένα βήμα πριν από την υλοποίηση της.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο θα πρέπει όλοι μας να υποστηρίξουμε μια τέτοια εξέλιξη, καθότι αν όλα γίνουν όπως πρέπει η χώρα μας θα αποκτήσει πολλαπλά οφέλη από ένα τέτοιο μεγαλεπήβολο έργο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook