Βελτίωση για Massa;

Συνεχίζει να απογοητεύει ο Massa, ωστόσο, ο ίδιος υπόσχεται βελτίωση στην απόδοση του…

Συνεχίζει να απογοητεύει ο Massa, ωστόσο, ο ίδιος υπόσχεται βελτίωση στην απόδοση του…

Επτά διαφορετικούς «πιλότους» είχαν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι της φόρμουλα 1 στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα επτά πρώτα Grand Prix, με τον Felipe Massa να επιβεβαιώνει τα αρχικά προγνωστικά και να μην είναι ένας από αυτούς.

Βέβαια, με τον teammate του Fernando Alonso να πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν, ο Βραζιλιάνος, μάλλον, δεν αισθάνεται και πολύ άνετα.

Ο έμπειρος οδηγός έχει συγκεντρώσει μόλις έντεκα βαθμούς, τη στιγμή που ο Ισπανός, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής έχει 86. Οι φήμες φουντώνουν και τον θέλουν να απομακρύνεται από τη Ferrari, ίσως και πριν το τέλος της σεζόν.

Ο Sergio Perez ακούγεται έντονα ως πιθανός αντικαταστάτης του. Μέχρι, ωστόσο, να αποδειχτεί κάτι και εμπράκτως, ο Massa θα έχει τις ευκαιρίες του να δείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των «τιφόζι».

Ο ίδιος, πάντως, προτιμά να μη σκέφτεται ενδεχόμενο αποχώρησής του και αισιοδοξεί, εξαιτίας και των αναβαθμίσεων που έγιναν στο μονοθέσιό του. Χαρακτηριστικές ήταν, άλλωστε, οι δηλώσεις του στο επίσημο site της ιταλικής ομάδας:

«Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι χαρούμενος, γιατί μπορώ να οδηγήσω την «F2012» περισσότερο με τον τρόπο που μου αρέσει. Στις τελευταίες τρεις κούρσες, τα πράγματα έχουν αρχίσει να στρέφονται προς τη σωστή κατεύθυνση, με το σωστό επίπεδο ανάπτυξης να προσφέρει καλές εμφανίσεις».

Το τριήμερο 22-24 Ιουνίου, οι φίλοι του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος θα παρακολουθήσουν το Grand Prix της Βαλένθια. Θα υπάρξει όγδοος διαφορετικός νικητής; Αποτελέσματα στοιχήματος, πάντως, σαν αυτό αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook