6ο Motors & Shows στο Παγκρήτιο Στάδιο

Το Motors & Shows επέστρεψε το 2012 για 6η συνεχή χρονιά και το tuning χόρεψε πεντοζάλι στο Παγκρήτιο Σταδιο…

Το Motors & Shows επέστρεψε το 2012 για 6η συνεχή χρονιά και το tuning χόρεψε πεντοζάλι στο Παγκρήτιο Σταδιο…

Ένα ακόμα Motors & Shows από την Pro Action πέρασε στην ιστορία… το 6ο συνεχόμενο αποδεικνύοντας ότι είναι ουσιαστικά ο απόλυτος μηχανοκίνητος θεσμός στην Κρήτη από πλευράς Show, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα όσα ακόμα γίνονται εμπλουτίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα μηχανοκίνητα δρώμενα του πιο… βελτιωμένου και μηχανοκίνητου νησιού της Ελλάδας.

Και φέτος όλοι οι βελτιωμένοι σε 2 και 4 τροχούς βρέθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο στα πλαίσια του 6ου Motors & Shows από την Pro Action. Πολλά ήταν και τα decibels από τους φίλους της μουσικής που για ακόμα μια φορά διέπρεψαν στον διαγωνισμό μουσικής της EMMA Hellas.

Την ίδια στιγμή που για ακόμα μια φορά το θέαμα στην άσφαλτο έκλεψαν οι πισωκίνητοι της Κρήτης μαζί με τον Νίκο Αντωνίου από Αθήνα γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με πολλές οσμές καμένου ελαστικού με το μοναδικό Drift Show.

Ενώ για πρώτη φορά φέτος οι λάτρεις των δυο τροχών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Νώντα Λογοθέτη μετρ του είδους σε ένα εντυπωσιακό Freestyle Motocross Show με πολλά άλματα που κυριολεκτικά έκοβαν τις ανάσες…

Πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από τους φακούς του cretadrive.gr στον σύνδεσμο: 6ο Motors & Shows PhotoStory και βίντεο στο: 6ο Motors & Shows Video

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook