Σε θετικό κλίμα το project Dielpis F1 στην Δραπετσώνα

Θετικά σχόλια του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού για την διεξαγωγή αγώνων Formula 1 στην Ελλάδα…

Θετικά σχόλια του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού για την διεξαγωγή αγώνων Formula 1 στην Ελλάδα…

Στην συνέχεια ακολουθεί η δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστα Τζαβάρα για την διεξαγωγή αγώνων Formula 1 στην Ελλάδα και την προσπάθεια που γίνεται με το project Dielpis στην Δραπετσώνα.

“Σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την χώρα, κάθε διοργάνωση που προβάλλει την Ελλάδα και προσελκύει το διεθνές ενδιαφέρον είναι καλοδεχούμενη και οφείλουμε να την στηρίξουμε. Η προοπτική διεξαγωγής αγώνων Formula 1 στο Δήμο Δραπετσώνας στον Πειραιά δημιουργεί προσδοκίες για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, μέσα από την προβολή του ιστορικού λιμανιού του Πειραιά και την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα θα συμβάλλει στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και θα επανατοποθετήσει τη χώρα μας στο διεθνές σκηνικό με θετικό πρόσημο. Βασική προτεραιότητα της παρούσας Κυβέρνησης είναι η δημιουργία μοχλών ανάπτυξης -και τέτοιες πρωτοβουλίες βρίσκονται σε αυτή την κατεύθυνση”

Η αλήθεια είναι ποτέ στο παρελθόν οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια προς την δημιουργία πίστας Formula 1 στην χώρα μας δεν είχε προχωρήσει σε τόσο βάθος και με τόσο θετικές εξελίξεις. Βέβαια, δηλώσεις, λόγια, σχέδια και προγραμματισμούς για μεγάλα έργα στην χώρα μας έχουμε δει και ακούσει πολλές φορές.

Ωστόσο, οι δηλώσεις και όλα αυτά τα φιλολογικά στοιχεία μάλλον που απέχουν πάρα πολύ από την πράξη και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βέβαια, μια τέτοια προσπάθεια όπως και να χει, όποια και να ναι η κατάληξη οφείλουμε να την στηρίξουμε και εμείς με την σειρά μας, μιας και σίγουρα θα έχει πολλά θετικά αποτελέσματα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό που τόσο αγαπάμε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook