Τραγική κατάληξη σε Ράλι στην Σερβία!!!

Τρεις νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που έλαβε χώρα σε αγώνα Ράλι στην Σερβία…

Τρεις νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που έλαβε χώρα σε αγώνα Ράλι στην Σερβία…

Τρεις νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που έλαβε χώρα σε αγώνα Ράλι στο βουνό Τάρα στα νοτιοδυτικά της Σερβίας.

Ο Βόσνιος οδηγός Μπράνιμιρ Σίμιτς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του λίγα μόλις μέτρα πριν τον τερματισμό, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τέσσερις θεατές, τρεις εκ των οποίων βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το πρώτο θύμα «έσβησε» κατά τη μεταφορά του σε τοπικό νοσοκομείο, το δεύτερο στη διάρκεια επέμβασης για την αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων του, ενώ το τρίτο στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Βελιγραδίου, όπου είχε διακομισθεί με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο τέταρτος θεατής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα ο αγώνας διεκόπη φυσικά…

Εμ όποιος δε ακούει τους κριτές και τους ανθρώπους της οργάνωσης του αγώνα και κάνει “τα δικά του” αναφέροντας μάλιστα και το ρητό “ναι το ξέρω” … αυτά παθαίνει!!! Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια και το σημείο της εξόδου ήταν κάπως άκυρο αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε και που μπορεί να συμβεί μια έξοδος σε αγώνα Ράλι, αλλά όπως και να χει πάντα την εξωτερική μιας στροφής καλό είναι να την αποφεύγουμε…

Δείτε το βίντεο με το τραγικό ατύχημα στο: Τρεις νεκροί σε αγώνα Ράλι της Σερβίας!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook