O Sebastian Vettel στο Ράλι Γερμανίας

O Sebastian Vettel σκοπεύει να ζήσει από κοντά όλη την δράση του φετινού Ράλι Γερμανίας…

O Sebastian Vettel σκοπεύει να ζήσει από κοντά όλη την δράση του φετινού Ράλι Γερμανίας…

O Sebastian Vettel σκοπεύει να μεταβεί στην πόλη Τριέρ για να παρακολουθήσει το Ράλι Γερμανίας, 9ο γύρο του WRC που διεξάγεται αυτό το τριήμερο 24-26/8.

O νεαρός Γερμανός οδηγός της Formula 1 είχε βρεθεί στο Ράλι Φινλανδίας το 2009 και ταξίδεψε σε αρκετές ειδικές για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα.

Σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού αγώνα, ο Vettel δήλωσε: «Έχω βρεθεί στο ράλι Φινλανδίας και ήταν εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα κινούνταν τα αυτοκίνητα σ΄αυτή τη χωμάτινη επιφάνεια και ήταν απλά καταπληκτικό το πόσο ακριβείς είναι οι οδηγοί ανάμεσα στα δέντρα και τα άλματα. Το Ράλι Γερμανίας θα είναι κάτι καινούριο και αισθησιακό (sexy), να δούμε αν θα δουλέψει αυτή τη χρονιά.»

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Φινλανδία ο Vettel είχε πει πως θα του άρεσε να λάβει μέρος σε κάποιο ράλι και πρόσθεσε πως θα αναζητούσε συμβουλές από τον συνονόματό του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο WRC, Sebastien Loeb.

«Έχω τόσα πολλά να κάνω στην F1, αλλά ποιος ξέρει κάποια μέρα; Το WRC είναι τόσο μακριά όσο μακριά μπορείς να φτάσεις στα ράλι», εννοώντας ότι η συμμετοχή του πρέπει να θεωρείται απομακρυσμένη.

«Δεν θα απέρριπτα κάποια οδήγηση στο μέλλον» συμπλήρωσε ο Vettel.

Toν περασμένο Δεκέμβριο ο διευθυντής της Volkswagen Motorsport, Kris Nissen, πρόσφερε στον Vettel δοκιμή με το νέο Polo R WRC που προορίζεται να τρέξει στο πρωτάθλημα WRC του χρόνου.

«Θα ήταν υπέροχο για το άθλημα αν γινόταν αυτό, επειδή είναι δυο φορές πρωταθλητής στην F1. Αλλά δεν θα είναι εύκολο» είπε ο Nissen.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook