Force India εναντίον Williams

Force India κόντρα στην Williams για την 7η θέση…

Force India κόντρα στην Williams για την 7η θέση…

Το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 βρίσκεται ακριβώς στο μέσο του, με τη Red Bull να προηγείται με 246 βαθμούς στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Η μεγάλη μάχη επικεντρώνεται στις πιο πίσω θέσεις, όπου οι διαφορές είναι «κλειστές» και τα πάντα μπορούν να συμβούν μέχρι το τέλος.

Έτσι, επί παραδείγματι, McLaren (193), Lotus (192) και Ferrari (189) έχουν τη δική τους κόντρα για τις θέσεις 2-4, ενώ Williams (53) και Force India (46) διεκδικούν την έβδομη θέση.

Ειδικά, για την ινδική ομάδα, συνιστά μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι έχει τέτοια βαθμολογική συγκομιδή με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν, με τους ανθρώπους της, παρά ταύτα, να προσδοκούν ακόμη κάτι περισσότερο ενόψει της συνέχειας και να έχουν θέσει ως αρχικό τους στόχο να μπουν στην τελική επτάδα.

Για να συμβεί, βέβαια, κάτι τέτοιο, πρέπει όλοι να προσπαθήσουν περισσότερο και να βάλουν τα δυνατά τους για να περιορίσουν στο ελάχιστο τα λάθη που τυχόν κάνουν στους αγώνες.

«Είμαστε μόλις επτά βαθμούς πίσω από τη Williams και πιστεύω ότι μπορούμε να τη φτάσουμε. Αν είναι εφικτό, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε και τη Sauber (έκτη θέση-80 βαθμοί). Είναι δύσκολο, αλλά όλη η ομάδα θα κάνει το καλύτερό της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο», καταλήγει σε δηλώσεις του ο «πιλότος» της Force India Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Επόμενη «στροφή» για οδηγούς και ομάδες του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος είναι αυτή του Βελγίου το τριήμερο 31 Αυγούστου-2 Σεπτεμβρίου και σ’ αυτό το στοίχημα προγνωστικά είναι δύσκολο να γίνουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook