Η VW δεν ενδιαφέρεται για Formula 1!!!

Επίσημη διάψευση της Volkswagen για δήθεν συμμετοχή της στην Formula 1…

Επίσημη διάψευση της Volkswagen για δήθεν συμμετοχή της στην Formula 1…

Σε επίσημη διάψευση των δημοσιευμάτων, που την θέλουν να εμπλέκεται με τη Formula 1, από το 2015, προχώρησε η Volkswagen, καθιστώντας σαφές ότι -για την ώρα- την ενδιαφέρει μόνο η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι – WRC.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικού περιοδικού, η αυτοκινητοβιομηχανία σχεδίαζε να μπει για τα καλά, σε συνεργασία με την Sauber, στον κόσμο της Formula 1 και μάλιστα ενίσχυε την πληροφορία αυτή, με την πρόθεση της VW να χρησιμοποιήσει το Porsche Motorsport Centre, στο Weissach, με σκοπό εκεί να λάβει χώρα όλο το Research&Development του μελλοντικού της μονοθέσιου.

Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα media του ειδικού τύπου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και marketing της VW, Stefan Moser, έκανε επίσημη διάψευση στις φήμες αυτές, τονίζοντας με έμφαση ότι το τμήμα Motorsports της γερμανικής φίρμας ενδιαφέρεται και ασχολείται μόνο με το project WRC, στο οποίο θα έχουν πλέον ενεργή συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να θυμίσουμε ότι η VW θα συμμετάσχει στο WRC με το νέο Polo R WRC και με πρώτο εργοστασιακό οδηγό, το πρώην αστέρι της Citroen, Sebastien Ogier.

Κλείνοντας την ανακοίνωση του ο υπεύθυνος επικοινωνίας και marketing της VW πάντως μπορεί να έκλεισε το παράθυρο της Formula 1 οριστικά για τώρα, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο για ένα μελλοντικό project της VW προς την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έτσι άλλωστε συμβαίνει πάντα στον κόσμο των media και των δημοσίων σχέσεων, οι πόρτες και τα παράθυρα ποτέ δεν κλείνουν… οριστικά!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook