Alonso the bad boy!!!

Δεν με νοιάζει αν είμαι ο “κακός” του grid δηλώνει ο Alonso!!!

Δεν με νοιάζει αν είμαι ο “κακός” του grid δηλώνει ο Alonso!!!

Ο Fernando Alonso, πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή, εξηγεί σε ξένα ΜΜΕ πως δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα αν τον αποκαλούν τον “κακό” του αθλήματος. Αφορμή έχει σταθεί και στο παρελθόν η άσκηση κριτικής από το γερμανικό Τύπο όταν κόντραρε, όντας rookie στο άθλημα, τον Michael Schumcher (θυμάστε και την σύγκρουση στο τούνελ στο Μονακό) αλλά και όσα έχουν λεχθεί για τον ίδιο στο διάστημα που είχε την εσωτερική κόντρα με τον Lewis Hamilton στην McLaren (αυτή η κόντρα είχε χρησιμοποιηθεί και σε διαφήμιση της Mercedes).

Ο Ισπανός, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι ενοχλημένος από τέτοιες δηλώσεις:“Δεν με ενδιαφέρει, είναι λογικό. Όταν παλεύεις με οδηγούς από άλλες χώρες είναι απόλυτα λογικό να λέγονται αυτά”…

Ενώ συνεχίζοντας τις δηλώσεις σχετικά με το θέμα ο Ισπανός πιλότος της Ferrari ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: “Όλα ήταν εντάξει ώσπου έγινα ανταγωνιστικός και είχα μάχες με τον Michael Schumacher. Μετά, όλα κύλησαν ομαλά μέχρι που άρχισαν οι μάχες με τον Sebastian Vettel και για τους Γερμανούς έγινα ξανά το ‘κακό παιδί’.”

Τέλος, ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δηλώνει πως έχει 2 διαφορετικές ζωές, αυτήν του οδηγού και αυτήν που έχει έξω από τις πίστες: “Οι ιστορίες και οι φήμες είναι πάντα για τον Alonso σαν οδηγό, και όχι για τον Fernando σαν άνθρωπο. Επειδή δεν με ξέρουν. Ξέρω ότι ο οδηγός μέσα μου ζει σε έναν ψεύτικο κόσμο, θα υπάρχει για συνολικά 12 ή 14 χρόνια. Αλλά ο άνθρωπος Fernando θα είναι για την υπόλοιπη ζωή μου.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook