Ferrari: η πιο αργή στο grid!!!

Ο Fernando Alonso αναφέρει ότι τίποτα δεν άλλαξε το καλοκαίρι αναφορικά με την εξέλιξη της Ferrari…

Ο Fernando Alonso αναφέρει ότι τίποτα δεν άλλαξε το καλοκαίρι αναφορικά με την εξέλιξη της Ferrari…

Μικρό καλάθι φαίνεται να κρατά ο Fernando Alonso, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Formula 1. Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως η Ferrari είναι η πιο αργή ομάδα από όσες διεκδικούν τον τίτλο, επισημαίνοντας πως τίποτα δεν έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Πιστεύω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όσον αφορά στις επιδόσεις, είμαστε ξεκάθαρα πιο αργοί συγκριτικά με τους διεκδικητές του τίτλου ή όσους είναι μπροστά. Έχουμε το πλεονέκτημα των βαθμών, αλλά δεν έχουμε το πλεονέκτημα της απόδοσης, για αυτό δεν πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί. Δύο ή τρεις κακοί αγώνες μπορεί να αλλάξουν τα πάντα», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Πρέπει να βελτιώσουμε την επίδοσή μας. Θα δούμε που βρισκόμαστε εδώ και στη Μόντσα επειδή αυτές είναι δύο ιδιαίτερες πίστες για τα μονοθέσια μας. Συνεπώς, τα πάντα μπορούν να συμβούν στους δύο επόμενους αγώνες και ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε αρκετούς βαθμούς», πρόσθεσε.

Ο Alonso ωστόσο προηγείται στη βαθμολογία με 164 βαθμούς και θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει από τους Webber (- 40), Vettel (- 42) και Hamilton (-47). Το θέμα είναι θα τα καταφέρει;

Όπως και να χει το θέμα, ο Σεπτέμβριος σίγουρα προβλέπεται καυτός, καθώς ακολουθούν άλλοι δυο αγώνες: στην κατακόκκινη Monza, τον ναό της ταχύτητας, στις 9/9 και στο Μονακό της Ανατολής, τη Σιγκαπούρη, στις 23/9. Να θυμίσουμε βέβαια ότι αύριο τρέχει ο πρώτος αγώνες μετά τις διακοπές, το Grand Prix του Βελγίου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook