Στην Mercedes GP ο Lewis Hamilton!!!

Ο Michael Schumacher αποχωρεί ξανά από την F1, την θέση του παίρνει ο Lewis Hamilton…

Ο Michael Schumacher αποχωρεί ξανά από την F1, την θέση του παίρνει ο Lewis Hamilton…

Ο πρώην ιδιοκτήτης και σχολιαστής του BBC, Eddie Jordan, ανέφερε στον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό ότι ο Lewis Hamilton θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Mercedes GP.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βρετανός πιλότος της Mclaren μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και συγκεκριμένα αμέσως μετά το Grand Prix στην Βραζιλία.

Ο Michael Schumacher θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από την ομάδα της Mercedes δίνοντας χώρο στον νεαρό Βρετανό, Lewis Hamilton.

«Πριν από λίγο καιρό είχα φανερώσει ότι ο Hamilton συζητούσε με τη Ferrari. Μετά από μερικές ημέρες επιβεβαιώθηκα άσχετα αν δεν προχώρησαν σε συμφωνία. Τώρα ο Bernie Ecclestone μου είπε ότι ο Schumacher θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο Hamilton ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τη Mclaren γιατί πιστεύω ότι θα πάει στη Mercedes.» είπε εν ολίγοις ο Jordan στο BBC.

Γεγονός πάντως είναι ότι οι σχέσεις του Hamilton με την ομάδα του έχουν χειροτερεύσει ακόμα περισσότερο μετά από το περιστατικό με την δημοσίευση της τηλεμετρίας στο twitter.

Αλήθεια είναι επίσης ότι όταν ο Eddie Jordan λέει κάτι αυτό συνήθως γίνεται. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα και θα δούμε αν η 13χρονη κοινή πορεία του Hamilton με τη Mclaren λάβει τέλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook