Επέστρεψε με νίκη ο Kubica

Ο Robert Kubica επέστρεψε στη δράση με νίκη σε ράλι της Ιταλίας…

Ο Robert Kubica επέστρεψε στη δράση με νίκη σε ράλι της Ιταλίας…

Ο Πολωνός που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνα ράλι στην Ιταλία, έπιασε ξανά… επίσημα τιμόνι και μάλιστα η επιστροφή του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στο τιμόνι ενός Subaru Impreza WRC, ο Kubica, κέρδισε τις 4 ειδικές του ράλι Ronde Gomitolo di Lana που διεξήχθη στη χώρα που είχε το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει το δεξί του χέρι.

Η διαφορά που είχε από τους αντιπάλους του ήταν 58,8 δευτερόλεπτα, με τον Omar Bergo με ένα Mini Countryman WRC να τερματίζει δεύτερος.

Ωστόσο, η επιστροφή του πιλότου αποκάλυψε ακόμα περισσότερο το μέγεθος του προβλήματος στο χέρι του…

Δείχνει να μην έχει ανακτήσει πλήρως την κίνηση του δεξιού του χεριού το οποίο ήταν καλυμμένο για να μη φαίνονται οι ουλές, ενώ και στο βάθρο ήπιε νερό και όχι σαμπάνια, σηκώνοντας το μπουκάλι μόνο με το αριστερό του χέρι. Καλά βέβαια αυτό δεν είναι πρόβλημα, το αν μπορεί ή όχι να πιει σαμπάνια δηλαδή, αλλά το κατά πόσο το χέρι του μπορεί να λειτουργήσει κανονικά και μάλιστα κάτω από την πίεση που απαιτεί ένας αγώνας Ράλι ή ακόμα και Formula 1.

Όπως και να έχει πάντως αξίζει ιδιαίτερα συγχαρητήρια ο Πολωνός οδηγός που δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Μπράβο του και ας ελπίσουμε να τον δούμε σύντομα να επιστρέφει και στην Formula 1…

Μέχρι τότε δείτε τα βίντεο που ακολουθούν… στον σύνδεσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook