Ένας… “Έλληνας” στη Formula 1!!!

Στις δοκιμές της Formula 1 για το 2013 εξασφάλισε συμμετοχή ο Κύπριος Ευτύχιος Έλληνας!!!

Στις δοκιμές της Formula 1 για το 2013 εξασφάλισε συμμετοχή ο Κύπριος Ευτύχιος Έλληνας!!!

Στις δοκιμές της Formula 1 εξασφάλισε συμμετοχή ο Κύπριος Ευτύχιος Έλληνας έπειτα από πετυχημένη πορεία στο GP3 σαν πιλότος της Marussia Manor Racing.

To 2013 ο Έλληνας θα είναι στις δοκιμές νέων οδηγών της Formula 1, οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

«Δε φαίνεται αρκετά πραγματικό ότι θα έχω τις πρώτες δοκιμές μου στην F1. Είναι κάτι που ονειρευόμουν απ’ όταν ήμουν παιδί. Οι δοκιμές θα έρθουν την επόμενη χρονιά, γι’ αυτό θα είμαι καλά προετοιμασμένος γι’ αυτές. Έχω πολύ δουλειά να κάνω, θα διατηρήσω κάτω το κεφάλι όλο το χειμώνα και θα δουλέψω σκληρά για το 2013. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τη Marussia γι’ αυτή την εκπληκτική ευκαιρία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 20άχρονος Κύπριος.

Από την πλευρά του, ο Τζον Μπουθ, αφεντικό της ρωσικής ομάδας, συμπλήρωσε: «Το πρόγραμμά μας για τους νέους οδηγούς είναι ένα σημαντικό μέρος της ομάδας μας. Είναι πολύ σημαντικό για μας όχι μόνο να παρέχουμε ευκαιρίες για την τωρινή συγκομιδή των πιλότων, αλλά επίσης για να τρέφουμε την επόμενη γενιά με ανερχόμενα αστέρια. Ενώ έχουμε εστιάσει στις λειτουργίες της ομάδας στα Γκραν Πρι, είναι δεύτερη ιδιότητα για μας. Ο Ευτύχιος (σ.σ. αποκαλείται Tio) έκανε υπέροχη δουλειά όλη τη σεζόν και αξίζει την ευκαιρία των δοκιμών της F1».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook