Heikki Kovalainen: Mclaren ή Ferrari;

Άγνωστο το μέλλον του Kovalainen, μετά τις φήμες που τον ήθελαν στην Mclaren, τώρα φιγουράρει για την Ferrari…

Άγνωστο το μέλλον του Kovalainen, μετά τις φήμες που τον ήθελαν στην Mclaren, τώρα φιγουράρει για την Ferrari…

Φήμες ανέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Heikki Kovalainen θα αντικαταστήσει τον Lewis Hamilton στη McLaren, αφού ο τελευταίος ετοιμάζεται να μεταγραφεί στη Mercedes.

Αυτή την εβδομάδα, τα δεδομένα άλλαξαν, με τον Φινλανδό να είναι στα αθλητικά νέα της Ferrari ως πιθανός αντικαταστάτης του Felipe Massa.

Ο 30χρονος «πιλότος», από την πλευρά του, δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του.

Ο 30χρονος «πιλότος» αγωνίζεται φέτος με την ομάδα της Catterham και παρά το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει κανέναν βαθμό, μέχρι στιγμής στη Φόρμουλα 1, φαίνεται πως ακόμη και οι μεγάλες ομάδες πιστεύουν στο ταλέντο του, αφού στο παρελθόν έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του.

Ο Hamilton είναι πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στη Mercedes ως teammate του Nico Rosberg, ενώ ο Massa είναι από καιρό σε αμφισβήτηση στη Ferrari.

Έτσι, «ανοίγουν» δύο θέσεις και για τον Kovalainen. Απόφαση, ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει πάρει, αφού δεν έχει καν απτή πρόταση στα χέρια του.

«Δεν υπάρχουν νέα για μένα για να σχολιάσω προς το παρόν. Όσα ακούγονται είναι απλά φήμες, επομένως δε δίνω σημασία σε αυτές. Θα μιλήσω με την Catterham κάποια στιγμή για να δω ποια είναι τα σχέδια της για του χρόνου. Το μόνο που με απασχολεί είναι οι εμφανίσεις μου και να σιγουρευτώ ότι θα διατηρηθώ σε καλή κατάσταση», σχολίασε σχετικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook