Νυχτερινή βόλτα με Alonso στην Marina Bay

Νυχτερινή βόλτα με τον Fernando Alonso στην πίστα της Marina Bay on board…

Νυχτερινή βόλτα με τον Fernando Alonso στην πίστα της Marina Bay on board…

Λίγο πριν τις κατατακτήριες στα πλαίσια του φετινού νυχτερινού Singapore Grand Prix στο σιρκουί πόλης στην Marina Bay της Σιγκαπούρης έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε βίντεο ένα πολύ hot γύρο από τον φετινό διεκδικητή του τίτλου, τον πιλότο της Ferrari, Fernando Alonso.

Σε ένα από τα ξενοδοχεία της Σιγκαπούρης είχε στηθεί ένας Simulator της Shell και φυσικά ο Alonso δεν μπορούσε να αντισταθεί, κάθισε, “δέθηκε” και “πέταξε” στην Marina Bay γράφοντας την πίστα σε χρόνο 1:48, χρόνος κατά 3 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον χρόνο που είχε σημειώσει ο Ισπανός πιλότος της Ferrari στις κατατακτήριες του 2011 στο Singapore Grand Prix.

Βέβαια, αυτό που πρέπει να τονιστεί, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας βλέποντας το βίντεο, είναι ότι ο Alonso οδηγεί και ταυτόχρονα εξηγεί με λεπτομέρειες τις ιδιαιτερότητες της πίστας κάτι που σαφώς κάνει τον χρόνο του στον Simulator μάλλον εκπληκτικό.

Μάλιστα για τέτοιες περιπτώσεις οι πιλότοι σημειώνουν 10 γύρους πριν από τον γύρο του “show”, την ίδια που οι χρόνοι τους είναι σαφώς πιο αργοί από αυτούς που σημειώνουν τελικά στην πίστα σε φάση κατατακτήριων δοκιμών…

Αρκετά με τα λόγια όμως, ας πατήσουμε το play και ας απολαύσουμε Alonso από… άλλο πλανήτη!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook