Πανευρωπαϊκό Drift Allstars στο Ηράκλειο

Έρχεται το Drift Allstars GP of Greece στις 13-14 Οκτωβρίου στο Λιμάνι Ηρακλείου…

Έρχεται το Drift Allstars GP of Greece στις 13-14 Οκτωβρίου στο Λιμάνι Ηρακλείου… 

Η Drift Allstars Europe σε συνεργασία με την Pro Action Racing για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνουν δυο drift events για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Drift Allstars Europe 2012.

Το Drift Allstars ντριφτάρει στο Λιμάνι Ηρακλείου το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου και αμέσως μετά ανεβαίνει στην Αθήνα και στο Λιμάνι Λαυρίου με τον δεύτερο αγώνα επί ελληνικού εδάφους στις 20-21 του ίδιου μήνα.

8 από τους καλύτερους οδηγούς που συμμετέχουν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Drift Allstars Europe θα αναμετρηθούν με τους καλύτερους του είδους σε Ελλάδα και Κύπρο. Συνολικά αναμένεται να υπάρχουν 45 συμμετοχές σε κάθε έναν από τους 2 αυτούς αγώνες.

Πέρα από το θέμα του Drift που θα πρωταγωνιστήσει φυσικά στα δύο αυτά πολύ δυνατά μηχανοκίνητα events οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά επίσης δυνατά μουσικά events με live μουσικά δρώμενα και djs. Παράλληλα, στον χώρο του event θα υπάρχει έκθεση με βελτιωμένα και αγωνιστικά αυτοκίνητα, καυτά pit girls και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Μιλώντας για τα δυο αυτά events ο Niall Gunn, Managing Director του Drift Allstars, τόνισε τον ενθουσιασμό για τους δύο αγώνες στην Ελλάδα και την δυνατότητα που δίνουν στο Drift Allstars Europe να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τον ευρωπαικό του χαρακτήρα. Παράλληλα, τόνισε ότι οι δύο αγώνες στην Ελλάδα θα αποτελέσουν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Έλληνες θαυμαστές του Drift αλλά και του Drift Allstars ειδικότερα να γνωρίσουν από κοντά τα μεγάλα αστέρια του φημισμένου αυτού θεσμού.

Από την άλλη ο Νίκος Διακάκης από την Pro Action τόνισε ότι τα δυο events του Drift Allstars Europe στην Ελλάδα θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ήδη πλούσιο portfolio της Pro Action Racing, η οποία άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει σκοπό της να φέρνει καινούρια πράγματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας μας.

Επιπλέον συνεχίζοντας στις δηλώσεις του ο κ. Διακάκης τόνισε ότι τα δυο αυτά events του Drift Allstars Europe θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους καλύτερους οδηγούς από Ελλάδα και Κύπρο να αναμετρηθούν με τους επίσης καλύτερους οδηγούς της Ευρώπης και του φημισμένου αυτού θεσμού για το Drift.

Αναμένουμε λοιπόν μετρώντας ήδη αντίστροφα τον χρόνο για τα δυο πιο δυνατά μηχανοκίνητα δρώμενα στην Ελλάδα και βλέπουμε το βίντεο που ακολουθεί στον σύνδεσμο για να πάρουμε μια μικρή γεύση για ότι θα δούμε και θα απολαύσουμε από κοντά τον Οκτώβριο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook