Christian Horner: Μου την σπάει ο Alonso!!!

Το αφεντικό της Red Bull Racing δηλώνει ότι ο Alonso… τον εκνευρίζει!!!

Το αφεντικό της Red Bull Racing δηλώνει ότι ο Alonso… τον εκνευρίζει!!!

Σε 14 Grand Prix έχει καταφέρει να βρεθεί 3 φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και άλλες πέντε στο podium. Η τύχη είναι με το μέρος του Alonso, δεδομένου του όχι και τόσο δυνατού μονοθεσίου της Ferrari, ωστόσο δεν παίζει ρόλο μόνο η τύχη… αδιαμφισβήτητα ο Ισπανός πιλότος της Scuderia είναι αυτό που λέμε οδηγός!!!

Αυτό το ταλέντο του Fernando Alonso είναι και αυτό που φαίνεται να εκνευρίζει πάρα πολύ ειδικά το τελευταίο διάστημα το αφεντικό της Red Bull Racing, Christian Horner.

Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Ο Fernando είναι εκνευριστικός. Ότι και να κάνουμε συνεχίζει να ανεβαίνει στο βάθρο σε κάθε αγώνα. Η μάχη για το πρωτάθλημα είναι ανοικτή ακόμα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και την ίδια στιγμή o Alonso να μένει πιο πίσω”…

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Alonso έχει μόλις μια εγκατάλειψη, την ίδια στιγμή που Vettel και Hamilton, έχουν 2 και 4 εγκαταλείψεις, αντίστοιχα.

6 Grand Prix πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στην Formula 1, τα ζητούμενα στοιχεία που θα φέρουν το τίτλο θα είναι η σταθερή απόδοση, η αξιοπιστία και η συνέχεια. Ποιος θα είναι ο νικητής; Εμείς ελπίζουμε ο Christian Horner να εκνευριστεί κι άλλο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook