GP Abu Dhabi Qualifying

Η Pole του Abu Dhabi στον Hamilton, 3ος ο Vettel και 7ος ο Alonso… Ο Lewis Hamilton πήρε με άνεση από την 1η προσπάθεια του στο Q3, την δεύτερη pole position του στο Abu Dhabi, νικώντας τον Mark Webber, αφήνοντας τον στη δεύτερη θέση. Η Pole αυτή του Hamilton είναι η 25η στη καριέρα του […]

Η Pole του Abu Dhabi στον Hamilton, 3ος ο Vettel και 7ος ο Alonso…

Ο Lewis Hamilton πήρε με άνεση από την προσπάθεια του στο Q3, την δεύτερη pole position του στο Abu Dhabi, νικώντας τον Mark Webber, αφήνοντας τον στη δεύτερη θέση.

Η Pole αυτή του Hamilton είναι η 25η στη καριέρα του στην Formula 1.

Από την άλλη τώρα οι δύο διεκδικητές στο φετινό πρωτάθλημα Sebastian Vettel και Fernando Alonso θα εκκινήσουν τον αυριανό αγώνα στο Abu Dhabi από τις θέσεις 3 και 7 του grid, αντίστοιχα.

Καθόλου καλά τα πράγματα στο στρατόπεδο της Scuderia με τις νέες αναβαθμίσεις να μην αποδίδουν τελικά στο μονοθέσιο της Ferrari και τον Fernando Alonso εμφανώς απογοητευμένο να “πετάει” τις σπόντες τους προς κάθε υπεύθυνο και κυρίως προς τον Pat Fry, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες στο Grand Prix Ινδίας είχε αναφέρει ότι ο Ισπανός δεν κατάφερε να πάρει το 100% της Ferrari

Αλήθεια η Formula 1 που βλέπουμε εμείς μήπως είναι διαφορετική από αυτή που βλέπει ο κύριος Fry;

Πάντως για την ώρα ο πιο γρήγορος γύρος του Hamilton στο Abu Dhabi σε βίντεο καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα και οι χρόνοι από τις προσπάθειες όλων των οδηγών στον σύνδεσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook