Καστρινάκης – Καζάνης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Rally Raid

Καστρινάκης – Καζάνης το πλήρωμα από Κρήτη στον 24ωρο «μαραθώνιο» του Bαλκανικού Πρωταθλήματος Rally Raid

Καστρινάκης – Καζάνης το πλήρωμα από Κρήτη στον 24ωρο «μαραθώνιο» του Bαλκανικού Πρωταθλήματος Rally Raid

Είκοσι τέσσερις ώρες οδήγηση, σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές και σε αγωνιστικούς ρυθμούς είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου και δυσκολότερου αγώνα αντοχής που γίνεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Bαλκανικού Πρωταθλήματος Rally Raid.

Οι Μάνος Καστρινάκης – Μάνος Kαζάνης που θα εκπροσωπήσουν τον κρητικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα συμμετέχουν με ένα Suzuki Jimny με την υποστήριξη του Εμπορίου Ξυλείας Κουμαντάκης και ΣΙΑ, της ΑΝΕΚ – SUPERFAST, του Creta Drive και την τεχνική υποστήριξη του Suzuki Service Σμαραγδάκης, των κρητικών αμορτισέρ Bi Mors και Καζάνης Garage.

Ο αγώνας που διοργανώνει η λέσχη Ιχνηλάτης, υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ, έχει πάρει εκκίνηση ήδη από  χθες βράδυ (23/11) με πανηγυρική εκκίνηση από το κέντρο της Αθήνας.

Η πρώτη ειδική είναι σήμερα Σάββατο (24/11) στις 11 το μεσημέρι στoν Αυλώνα και από εκεί και πέρα τα πληρώματα θα οδηγήσουν για 24 συνεχόμενες ώρες και για 1000 χιλιόμετρα. Η διαδρομή ακολουθεί χωμάτινες ειδικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις περνώντας από Θήβα, Δίστομο, Δελφούς, Κόρινθο, Μυκήνες, Μέγαρα με κατάληξη και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, νωρίς το μεσημέρι αύριο (Κυριακή 25/11) στις 11.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν ενενήντα εννέα πληρώματα από όλη την Ελλάδα και δεκατρείς διαφορετικές χώρες όπως Ιταλία, Βουλγαρία, Αλβανία,Γερμανία, Ολανδία, Σουηδία κ.α.

Το βίντεο είναι από τον τελευταίο αγώνα του πληρώματος στο διήμερο Evia Rally Raid, που τερμάτισαν στην πρώτη θέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook