Grand Prix Βραζιλίας: Button νικητής, Vettel Πρωταθλητής

Τρίτωσε το “κακό”: Ο Vettel νεότερος τρεις φορές Πρωταθλητής F1!!!

Τρίτωσε το “κακό”: Ο Vettel νεότερος τρεις φορές Πρωταθλητής F1!!! 

Ο Sebastian Vettel έγινε ο νεότερος τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 καθώς ένα άκρως συναρπαστικό Grand Prix της Βραζιλίας τελείωσε με το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Ο Jenson Button πήρε τη νίκη μετά από μια σύγκρουση μεταξύ των Nico Hulkenberg και Lewis Hamilton, με τον Vettel να σκαρφαλώνει μέχρι την έκτη θέση μετά από το αρχικό κτύπημα που δέχτηκε και το τετ-α-κε στον πρώτο γύρο που τον έριξε στην τελευταία θέση.

Στα highlight του αγώνα ο Kimi Raikkonen που έχασε κυριολεκτικά την πίστα σε μια έξοδο, η συγκίνηση του Massa στο βάθρο, με τον Βραζιλιάνο να κάνει μέσα στην πατρίδα του έναν αγώνα άκρως υποδειγματικό.

Υποδειγματικός και ο Sebastian Vettel ουσιαστικός νικητής στο Grand Prix του Interlagos.

Η αξία του νικητή πάντως μεγαλώνει ακόμα περισσότερο από την αξία του ηττημένου, με τον Alonso να τα δίνει όλα με ένα σαφώς κατώτερο μονοθέσιο. Χαρακτηριστική μάλιστα είναι και η εικόνα μετά το πέρας του αγώνα με τον Alonso να βγαίνει από την Ferrari του και να στέκεται αποσβωλομένος. Ήταν ένα ακόμα πρωτάθλημα που χάνει στο νήμα, ελπίζουμε και ευχόμαστε να ήταν και το τελευταίο!!!

Μεγάλος άτυχος και ο Lewis Hamilton που εγκατέλειψε ενώ οδηγούσε τον αγώνα εξαιτίας σύγκρουσης που είχε με τον δεύτερο Nico Hulkenberg.

Button, Alonso, Massa, Webber, Hulkenberg, Vettel, Schumacher, Vergne, Kobayashi και Raikkonen οι πρώτοι δέκα πιλότοι στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2012.

Interlagos-gp-2012-results

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook