4η θέση για Καστρινάκη-Καζάνη στο 24hours Rally Raid!!!

Τερμάτισε τον 24ωρο μαραθώνιο Rally Raid το κρητικό πλήρωμα των Καστρινάκη-Καζάνη στην 4η θέση!!!

Τερμάτισε τον 24ωρο μαραθώνιο Rally Raid το κρητικό πλήρωμα των Καστρινάκη-Καζάνη στην 4η θέση!!!

Μετά από 1000 σκληρά χιλιόμετρα τελείωσε ο 24ωρος «Μαραθώνιος» οδήγησης στα βουνά της της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοπονήσου για το κρητικό πλήρωμα που συμμετείχε με την υποστήριξη του Εμπορίου Ξυλείας Κουμαντάκης και ΣΙΑ και της ΑΝΕΚ – SUPERFAST.

Ο αγώνας προσμετρούσε στο Βαλκανικό και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Rally Raid με ενενήντα εννέα συμμετοχές από δεκατέσσερις διαφορετικές χώρες. Μετά από 24 ώρες συνεχούς οδήγησης τα πληρώματα τερμάτισαν στην Πλατεία Κοτζιά στο Δημαρχείο της Αθήνας αφού προηγουμένως είχαν κάνει περίπου χίλια αγωνιστικά χιλιόμετρα, σε αποκλειστικά χωμάτινες ειδικές διαδρομές, μερικές από τις οποίες αποτελούν ειδικές και για το Ράλι Ακρόπολις

Βασικό χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι πολλές εγκαταλείψεις κυρίως από κούραση και μηχανικά προβλήματα, ενώ και το νυχτερινό κομμάτι του αγώνα έκρυβε πολλές δυσκολίες και αρκετή λάσπη.

Οι Μάνος Καστρινάκης – Μάνος Καζάνης με το ειδικά διαμορφωμένο Suzuki Jimny 1,3 και την τεχνική υποστήριξη του Suzuki Service Σμαραγδάκη και της κρητικής εταιρίας κατασκευής αμορτισέρ Bi-Mors, τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της νορμάλ κατηγορίας (Ζ2) ανάμεσα σε 34 πληρώματα!!!

Πρώτος στη γενική κατάταξη ήταν ο Πέτρος Σιούτης (Suzuki Jimny 1.8), ενώ την τριάδα των νικητών έκλεισαν οι Desislav Slavchev (Μercedes G-Class ) και ο περυσινός νικητής Trayan Trayanov (Toyota Land Cruiser).

Στις μοτοσυκλέτες επικράτησε ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος (KTM EXC 250), με τον αυστριακό Juen Beat στη δεύτερη θέση και τον Άγγελο Παντελίδη τρίτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook