Η κυριαρχία της Citroen σε ταινία

Η κυριαρχία της Citroen σε ταινία με όνομα 19 allée des Marronniers στο διαδίκτυο…

Η κυριαρχία της Citroen σε ταινία με όνομα 19 allée des Marronniers στο διαδίκτυο… 

Για μια ακόμη χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι, η Citroen κατέκτησε τον τίτλο και ο Sebastien Loeb αναδείχτηκε για ένατη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής!

Έτσι, λοιπόν, η φετινή της κυριαρχία αποφασίστηκε να γίνει ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο στις 22 Δεκεμβρίου με τον τίτλο «19 allée des Marronniers».

Σε αυτή θα φαίνονται όλα τα κατορθώματα της ομάδας το 2012 και θα μπορούν οι απανταχού φίλοι της να απολαύσουν όλη την πορεία μέχρι την κορυφή.

Η εν λόγω ταινία θα έχει διάρκεια 75 λεπτά και μεταξύ άλλων θα υπάρχουν σκηνές και από τα παρασκήνια της οκτάκις παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας με τους οπαδούς μας που μας υποστηρίζουν, αλλά και με εκείνους που απλά θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ιστορία μας. Με 10 νίκες, τον 8ο παγκόσμιο τίτλο μας και τις δύο πρώτες θέσεις για τους οδηγούς μας, το 2012 ήταν μια εκπληκτική χρονιά. Εκτός από τους 13 αγώνες η φετινή χρονιά μας επέτρεψε να σχεδιάσουμε το μέλλον της Citroen Racing. Ανυπομονούμε να ξαναζήσουμε όλες αυτές τις στιγμές για ακόμα μια φορά μέσα από την ταινία», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Yves Matton.

Πάρτε μια πρώτη γεύση στον σύνδεσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook