Το νέο Ford Fiesta της M-Sport

Λίγες ημέρες πριν το Ράλι του Μόντε Κάρλο η M-Sport παρουσίασε το όπλο της…

Λίγες ημέρες πριν το Ράλι του Μόντε Κάρλο η M-Sport παρουσίασε το όπλο της… 

Λίγες ημέρες πριν το WRC του 2013 πάρει εκκίνηση με το περίφημο Ράλι του Monte Carlo οι άνθρωποι της M-Sport παρουσίασαν το νέο τους όπλο.

Οι Πρωταγωνιστές της M-Sport είναι οι Mads Ostberg, Evgeny Novikov και Thierry Neuville.

«Οι τελευταίοι τρεις μήνες της περσινής χρονιάς ήταν οι πιο δύσκολοι της επαγγελματικής μου ζωής. Οι περιορισμένες επενδύσεις από τη Ford προφανώς άσκησε πίεση στην ομάδα, ώστε να βρει επιπρόσθετες επενδύσεις. Με το Fiesta WRC έχουμε ένα φανταστικά ανταγωνιστικό αυτοκίνητο και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να μην είμαστε σε θέση να τρέξουμε σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε τη βοήθεια του Qatar, που έχει καλύψει πολλά κενά. Είμαι σίγουρος πως θα μπορέσουμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό της M-Sport.

WRC-M-Sport-avec-le-Qatar-en-2013

Με τη σειρά του, ο Mads Ostberg, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ενόψει της έναρξης του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, αναφέροντας σε σχετικές δηλώσεις του ότι: «Το αυτοκίνητο είναι καλό. Το δοκίμασα δυόμισι μέρες τον Δεκέμβριο. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να πάρουμε τη νίκη σε αγώνες. Κατά τη διάρκεια της σεζόν ίσως χρειαστεί να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, αλλά στην έναρξη απλά θέλουμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα και νίκες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook