Σαρώνουν τα Drag Day στην Ελλάδα

Συνεχίζουν να σαρώνουν τα Drag Day της Pro Action σε όλη την Ελλάδα…

Συνεχίζουν να σαρώνουν τα Drag Day της Pro Action σε όλη την Ελλάδα…

Ένα ακόμα εντυπωσιακό drag day event έλαβε χώρα, αυτή την φορά στο Μεσολόγγι, την περασμένη Κυριακή.

Η Pro Action σίγουρα θα έχει να θυμάται το 2012 για την εντυπωσιακή αποδοχή του νέου θεσμού των drag day από το κοινό αλλά και τους αγωνιζόμενους, την ίδια στιγμή που και το 2013 φαίνεται ότι θα είναι άκρως συναρπαστικό με τα Drag Day να περνάνε από κάθε γωνιά της Ελλάδα… αρκεί να υπάρχει αεροδρόμιο ή κάτι αντίστοιχα…

Το ένα μετά το άλλο τα αεροδρόμια της χώρας μπαίνουν στο στόχαστρο των drag day με τον κόσμο των μηχανοκίνητων να τα αγκαλιάζουν την ίδια στιγμή που πατάνε το γκάζι με στόχο ένα ακόμα ρεκόρ στο γνωστό 0-400. Η μάχη δίνεται σε μια ευθεία με σκοπό να σπάσουν τα χρονόμετρα και να έρθει η επιθυμητή επιτάχυνση που θα σε φέρει μπροστά από τους υπόλοιπους… φίλους σου. Και όλα αυτά σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον χωρίς να υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και φυσικά χωρίς να βάζεις σε κίνδυνο τους υπόλοιπους.

Το θέαμα στην πίστα άκρως συναρπαστικό, οι χρόνοι ακόμα πιο εντυπωσιακοί και η διασκέδαση στο κόκκινο. Και όλα αυτά σε μια εποχή κρίσης.

Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει; Και κυρίως γιατί αυτό να συμβαίνει σε μια ευθεία μόνο και όχι σε μια στροφή με πλαγιολίσθηση-drift; Έτσι για να πούμε και εμείς οι λάτρεις του drift το δικό μας σχόλιο.

Όπως και να χει πάντως περισσότερες απαντήσεις για τα drag days, το drift και πολλά ακόμα μηχανοκίνητα events εντός και εκτός Κρήτης θα βρείτε και στο facebook: Pro Action racing

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook