Ίντριγκες στην Red Bull

Ίντριγκες στην Formula 1 και συγκεκριμένα στην ομάδα της Red Bull Racing…

Ίντριγκες στην Formula 1 και συγκεκριμένα στην ομάδα της Red Bull Racing…

Όχι που θα άφηναν να πέσει κάτω μία κουβέντα…

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου «RB9» (3/2) και της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Jerez, οι Marko Helmut και Mark Webber ακόνισαν τα… μαχαίρια τους.

Ο Αυστραλός πιλότος βρήκε ευκαιρία να απαντήσει στα όσα είχε δηλώσει το αφεντικό της ομάδας, τονίζοντας πως δεν νομίζει ότι ο ίδιος βρίσκεται στα πλάνα του Helmut.

«Λοιπόν όλοι σε αυτό το επίπεδο έχουν τα δικά τους πλάνα και σχέδια και είναι εμφανές εδώ και καιρό ότι εγώ δεν βρίσκομαι σε αυτά του Marko. Ωστόσο, είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία εντυπωσιακή σεζόν μπροστά μας, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα. Θα είμαστε σε θέση να δούμε την απόδοσή μας όταν φτάσουμε στην Αυστραλία στον πρώτο αγώνα», ήταν τα λόγια του Αυστραλού πιλότου.

Συνεχίζοντας ο Αυστραλός δήλωσε ότι: «Πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ μέσα στο καινούριο μονοθέσιο. Ακόμη, θα συνεργαστώ για πρώτη φορά με τον Σίμον Ρενιέ. Πρόκειται να είναι ενδιαφέρον, καθώς άλλαξα μηχανικό ύστερα από έξι χρόνια. Περιμένω πως και πώς να ξεκινήσει η σεζόν, καθώς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook