Η νέα Red Bull RB9 – video

Η Red Bull παρουσίασε το μονοθέσιο της για το 2013, την RB9, στο Milton Keynes…  Το τελευταίο σχεδιασμένο αυτοκίνητο του Adrian Newey διαθέτει την κλιμακωτή μύτη όπως και το αυτοκίνητό του περασμένου έτους, αλλά χωρίς το κενό ψύξης του οδηγού, καθώς και ένα πιο καλά συμμαζεμένο πίσω άκρο. Η ομάδα με title sponsor πλέον την […]

Η Red Bull παρουσίασε το μονοθέσιο της για το 2013, την RB9, στο Milton Keynes… 

Το τελευταίο σχεδιασμένο αυτοκίνητο του Adrian Newey διαθέτει την κλιμακωτή μύτη όπως και το αυτοκίνητό του περασμένου έτους, αλλά χωρίς το κενό ψύξης του οδηγού, καθώς και ένα πιο καλά συμμαζεμένο πίσω άκρο.

Η ομάδα με title sponsor πλέον την Infinity, και με μωβ τόνους χρώματος στο μονοθέσιο, ελπίζει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της από τις τελευταίες τρεις σεζόν, όπου πήρε τους τίτλους τόσο των οδηγών όσο και των κατασκευαστών κάθε χρόνο.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην πίστα για πρώτη φορά την Τρίτη με τον Mark Webber στο τιμόνι για τις πρώτες δύο ημέρες πριν από ο Sebastian Vettel αναλάβει την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Στην συνέχεια ακολουθεί και ένα video 2,5 λεπτών περίπου και στο οποίο μπορείτε να δείτε τα highlights από την παρουσίαση της RB9 στο εργοστάσιο της ομάδας στο Milton Keynes, με κάποια πλάνα behind the scenes και κομμάτια δηλώσεων από τους οδηγούς…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook