Η απουσία του Alonso από την Jerez

Η απουσία του Alonso στην Jerez γέννησε φήμες για τραυματισμό του Ισπανού, τι συνέβη όμως;

Η απουσία του Alonso στην Jerez γέννησε φήμες για τραυματισμό του Ισπανού, τι συνέβη όμως; 

Ποιος ήταν πραγματικά ο λόγος που ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν εμφανίστηκε στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στη Jerez;

Ο φόβος μήπως η Ferrari δεν πάει καλά; Η “μάχη” των εντυπώσεων; Ή μήπως τελικά η δικαιολογία ότι πραγματικά βελτίωνε την φυσική του κατάσταση;

Οι περισσότεροι πάντως υποψιάζονται ότι ο Ισπανός έμεινε εκτός δοκιμών, επειδή τραυματίστηκε στα πλευρά, τον περασμένο μήνα σε αγώνα Kart κάτι που συζητήθηκε στα paddocks αρκετά έντονα.

Ωστόσο, o Fernando Alonso ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter, η οποία τον δείχνει να κάνει τρέξιμο στο Dubai, όπου και βρίσκεται., την ίδια στιγμή που νωρίτερα είχε τιτιβίσει φωτογραφία και από ποδηλασία. Ύποπτες δημοσιεύσεις για το “ξεκάρφωμα” ή πραγματικότητα; Εμείς πιστεύουμε ότι ο Ισπανός πιλότος της Ferrari μάλλον που στις διακοπές χαλάρωσε λίγο παραπάνω με την Dasha και τώρα τρέχει για να επιστρέψει σε φόρμα.

dubai-alonso-bicyclingdubai-alonso-bicycling-2

Την φωτογραφία σχολίασαν οι υπεύθυνοι της Ferrari αναφέροντας ότι: “Είναι προφανές το πόσο σκληρά γυμνάζεται ο Fernando αυτή τη στιγμή. Η φήμη για τον τραυματισμό του είναι μία ανοησία και απέχει από την αλήθεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook