Kubica στο WRC 2 με Citroen

Ο Robert Kubica θα τρέξει με ένα Citroen DS3 RRC στο φετινό WRC 2, αρχή από Κανάρια…

Ο Robert Kubica θα τρέξει με ένα Citroen DS3 RRC στο φετινό WRC 2, αρχή από Κανάρια… 

Η χρονιά για τον Robert Kubica θα ξεκινήσει με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι στα Κανάρια Νησιά, ενώ θα συνεχίσει με το Ράλι της Πορτογαλίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 11-14 Απριλίου.

“Ζύγισα όλες τις διαφορετικές επιλογές πριν καταλήξω σε αυτό το πρόγραμμα. Ήμουν σε επαφή με τη Citroen και συμφωνήσαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας”δήλωσε ο Kubica.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε θέση να επιστρέψω σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Ανυπομονώ να αρχίσω, αλλά δεν έχω θέσει ένα συγκεκριμένο στόχο. Έχω ακόμα πολλά να μάθω και να βελτιωθώ”.

Ο αρχηγός της Citroen, Yves Matton, θεωρεί πως η DS3 RRC αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για την καριέρα του Robert Kubica στα Ράλι.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Robert θα είναι ένας από τους οδηγούς μας για το 2013. Χάρη στην υποστήριξη των χορηγών του, είμαστε στη διαδικασία να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα με το οποίο θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο. Η αποφασιστικότητα του Ρόμπερτ είναι ένα παράδειγμα για όλους εμάς και είμαστε υπερήφανοι που τον έχουμε κοντά μας”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook