Βελτιωμένη η Ferrari

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Ferrari ενόψει της έναρξης της σεζόν του 2013 στην Formula 1…

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Ferrari ενόψει της έναρξης της σεζόν του 2013 στην Formula 1…

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Ferrari, ενόψει της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, καθώς οι άνθρωποι της διακρίνουν μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι.

Η «scuderia» τερμάτισε το 2012 στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών, ωστόσο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της χρονιάς να φανεί ουσιαστικά ανταγωνιστική ως προς την πρωτοπόρο Red Bull και αυτό, το οποίο την είχε βοηθήσει να βρίσκεται ψηλότερα από όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς ήταν η σταθερότητά της.

Οι μηχανικοί της φαίνεται, όμως, πως δούλεψαν πολύ κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών και είναι σε θέση να προσφέρουν στους οδηγούς τους ένα δυνατό μονοθέσιο. Το γεγονός αυτό, μετά τη μεσοβδόμαδη επισήμανση του Fernando Alonso, έρχεται να επιβεβαιώσει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Pat Fray, λίγο μετά τα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης.

Για τη Ferrari, όπως και για κάθε μεγάλη εταιρεία, στοίχημα στη Φόρμουλα 1 είναι να πρωταγωνιστήσει, αρχής γενομένης από το Grand Prix της Αυστραλίας, το τριήμερο 15-17 Μαρτίου.

«Πέρυσι, κάναμε μεγάλα λάθη από τα οποία, όμως, έχουμε μάθει. Πετύχαμε καλά αποτελέσματα εδώ, τα οποία ελπίζουμε να δούμε και στη Μελβούρνη, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς», ήταν τα λόγια του Fray.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook