Βρες δουλειά στην Porsche!!!

Νέες θέσεις μόνιμης εργασίας προσφέρει η Porsche

Νέες θέσεις μόνιμης εργασίας προσφέρει η Porsche 

Λίγους μήνες πριν βγει από το γραμμή παραγωγής του Macan το πρώτο όχημα της νέας σειράς μοντέλων που θα παραδοθεί σε πελάτη, ξεκινά σήμερα η διαδικασία πρόσληψης περισσότερων από 1.000 εργατών παραγωγής για μόνιμες θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο της Porsche στη Λειψία.

Η Porsche αναζητά καταρτισμένους εργαζόμενους με επαγγελματικά προσόντα στους τομείς της κατασκευής αμαξωμάτων, της βαφής, της συναρμολόγησης και της διασφάλισης ποιότητας, καθώς και χειριστές, προσωπικό για τις δοκιμές υπερήχων, ελασματουργούς, αλλά και άλλες ειδικότητες.

Παράλληλα με το εργατικό προσωπικό παραγωγής των 1.000 ατόμων, στις εγκαταστάσεις της Σαξονίας προσλαμβάνονται συνολικά 400 μηχανικοί για το σχεδιασμό των νέων τομέων, από τους οποίους οι 220 έχουν ήδη αναλάβει καθήκοντα.

Η Porsche AG επενδύει περίπου 500 εκατ. ευρώ στη μετατροπή των εγκαταστάσεων σε πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο, με το δικό του φανοποιείο και τμήμα συναρμολόγησης αμαξωμάτων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο στην ιστορία της Porsche.

Η διαδικασία ενίσχυσης του προσωπικού θα συνεχιστεί έως και το 2014, όταν θα ξεκινήσει η διάθεση του νέου Macan. Η Porsche απασχολεί σήμερα 1.150 εργαζόμενους στο στη Λειψία, ενώ με την παραγωγή του Macan το εργατικό δυναμικό θα υπερδιπλασιαστεί.

Περισσότερες πληροφορίες για την επέκταση του εργοστασίου της Porsche και τις νέες θέσεις εργασίας θα βρείτε στη διαδικτυακή τοποθεσία www.porsche-leipzig.com.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook