Άνοιξε η όρεξη του Kimi

Μετά την νίκη του στην Αυστραλία… άνοιξε η όρεξη του Raikkonen και για άλλα θετικά αποτελέσματα!!!

Μετά την νίκη του στην Αυστραλία… άνοιξε η όρεξη του Raikkonen και για άλλα θετικά αποτελέσματα!!!

Σ’ ό,τι αφορά τη Φόρμουλα 1 τα στοιχηματικά νέα περιλαμβάνουν έναν ακόμη αγώνα το προσεχές Σαββατοκύριακο, αυτόν στη Μαλαισία, όπου οδηγοί και ομάδες θα τεστάρουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τις δυνατότητες του.

Ο Kimi Raikkonen θα αγωνιστεί σε Grand Prix για πρώτη φορά ως πρωτοπόρος μετά την επάνοδό του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, αφού τα αθλητικά νέα του τις τελευταίες ημέρες περιλαμβάνουν μια πολύ μεγάλη νίκη στην Αυστραλία, εκκινώντας, μάλιστα, από την έβδομη θέση των grid.

Το πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία του Φιλανδού, ο οποίος ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον, βλέπονται ακόμη και τίτλο με τη Lotus. Εξάλλου, η βρετανική εταιρία παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική, εκπλήσσοντας άπαντες στη χώρα των καγκουρό. Αυτό που, ωστόσο, αναμένεται να φανεί είναι το αν μπορεί να επαναλάβει τον εαυτό του και αν δικαιολογημένα έθεσε ψηλά τον πήχη.

«Δεν θα είναι εύκολο. Αν και έχουμε τους ανθρώπους και τα υλικά, δεν έχουμε τα λεφτά της Ferrari, της Red Bull ή της Mercedes, ωστόσο και πέρυσι δεν τα είχαμε, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι αυτό που κάναμε και πέρυσι. Να προσπαθήσουμε και, ίσως, να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και στη συνέχεια», ήταν τα λόγια του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook