Η Ferrari μπορεί τον τίτλο

Η Ferrari είναι ικανή να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο το 2013 εξέφρασε ο Massa…

Η Ferrari είναι ικανή να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο το 2013 εξέφρασε ο Massa… 

Την άποψη ότι η Ferrari είναι ικανή να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Felipe Massa.

Ο βραζιλιάνος πιλότος τόνισε πως μπορεί ακόμη να είναι νωρίς και να μην έχει καταφέρει να δει την καρό σημαία, ωστόσο επισήμανε πως έχει πολύ καλή αίσθηση για την F138 στο φετινό πρωτάθλημα.

«Ξέρω ότι έχουμε τρέξει μόνο σε δύο γκραν πρι, αλλά έχω καλή αίσθηση για αυτή τη σεζόν. Η δουλειά που έχουμε κάνει στην F138 κατά τη διάρκεια του χειμώνα μας έχει ωθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Το μονοθέσιο έχει πολλές δυνατότητες», ήταν τα λόγια του βραζιλιάνου πιλότου, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πάντα θέλω να προσπαθώ και να παίρνω νίκες, μπορεί να μην τα κατάφερα στα πρώτα δύο γκραν πρι, ωστόσο ο ρυθμός μας κατά τη διάρκεια των γκραν πρι είναι τέλειος», πρόσθεσε ενώ όσον αφορά στο φετινό πρωτάθλημα δήλωσε πως υπάρχουν περισσότερες από δύο ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο Massa έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν, έχοντας 22 βαθμούς έναντι 18 του ομόσταβλού του, Fernando Alonso, τον οποίο έχει «κερδίσει» στις ενδοοικογενειακές μάχες των κατατακτήριων δοκιμών σε Αυστραλία και Μαλαισία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook