Εντυπωσιακός Alonso στην Κίνα

Την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Alonso στην Κίνα…

Την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Alonso στην Κίνα…

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 πανηγύρισε ο… άπιαστος Fernando Alonso στο τρίτο grand prix της σεζόν που έτρεξε στην πίστα της Σανγκάη στην Κίνα.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari έγινε ο δεύτερος πιλότος μετά τον Hamilton που καταφέρνει να γράψει 2 νίκες στην συγκεκριμένη πίστα.

Ο Fernando Alonso εκκινώντας από την 3η θέση έχοντας έναν καλό ρυθμό κατά την διάρκεια του αγώνα και επιλέγοντας μια στρατηγική 3 pit stop κατάφερε τελικά να βρεθεί στην κορυφαία θέση στο βάθρο της Shanghai.

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο Hamilton που κράτησε πίσω του τον Sebastian Vettel με Red Bull. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την προσπάθεια του Kimi Raikkonen ο οποίος αν και με πληγωμένη την εμπρός πτέρυγα του κατάφερε να αντέξει στην πίεση της W04 του Lewis Hamilton και έτσι είδε δεύτερος την καρό σημαία στο Grand Prix της Κίνας.

Στους άτυχους του αγώνα της Κίνας σίγουρα ο Mark Webber, του οποίου οι περιπέτειες είχαν ήδη ξεκινήσει από χθες στις κατατακτήριες δοκιμές και συνεχίστηκαν και σήμερα μιας και η ομάδα του ενίοτε και ίσως εντελώς τυχαία ξεχνάει να βιδώνει σωστά τους τροχούς μετά την αλλαγή των ελαστικών…

Άτυχος και ο νικητής του 2012, Nico Rosberg, ο οποίος εγκατέλειψε τον αγώνα στον 23ο γύρο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η συνέχεια της πολύ καλής πορείας και του Βραζιλιάνου της Ferrari, Felipe Massa, ο οποίος τερμάτισε στην 6η θέση, πετυχαίνοντας ένα σίγουρα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ιταλική ομάδα.

f1-2013-shanghai-race-results

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook