Δεν απογοητεύονται στη Ferrari…

Δεν απογοητεύονται στη Ferrari… παρά τους λίγους βαθμούς των πρώτων grand prix της χρονιάς…

Δεν απογοητεύονται στη Ferrari… παρά τους λίγους βαθμούς των πρώτων grand prix της χρονιάς… 

Την άποψη ότι η Ferrari θα έπρεπε να είχε περισσότερους βαθμούς μετά τα πρώτα τέσσερα γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1 εξέφρασε ο Stefano Domenicalli.

Το αφεντικό της ιταλικής ομάδας τόνισε πως αρκετοί εξωτερικοί λόγοι δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής στους Alonso και Massa να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο με χαρακτηριστικό παράδειγμα το γκραν πρι του Μπαχρέιν, στο οποίο και οι δύο F138 αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα.

Ωστόσο, ο Domenicalli επισήμανε πως δεν τα παρατάνε και πλέον επικεντρώνονται στο να βελτιώσουν το μονοθέσιο τους, ώστε να φτάσουν στην κορυφή.

“Πρέπει να επικεντρωθούμε και να δουλέψουμε με στόχο την κορυφή. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το μονοθέσιο μας και να κατανοούμε τη συμπεριφορά των ελαστικών, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Στα πρώτα τέσσερα γκραν πρι δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε περισσότερους βαθμούς για πολλούς λόγους για αυτό και η διαφορά φαίνεται μεγάλη από τους πρωτοπόρους. Όμως εμείς πιστεύουμε στις ικανότητες μας και στη δυνατότητα να διεκδικούμε τίτλους”, δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό της Ferrari

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook