Νίκη Alonso εντός έδρας

Μεγάλη νίκη Alonso στην Βαρκελώνη, 1-3 για την Ferrari…

Μεγάλη νίκη Alonso στην Βαρκελώνη, 1-3 για την Ferrari…

Την δεύτερη του νίκη για το 2013 κατάφερε να γράψει ο Ισπανός πιλότος της Ferrari, Fernando Alonso, και την 32η στο σύνολο της καριέρας του.

Ο Ισπανός πιλότος από τον πρώτο κιόλας γύρο έδειξε τις προθέσεις του και το πάθος του να κερδίσει έναν αγώνα μέσα στην πατρίδα του. Κατάφερε να περάσει γρήγορα τους Kimi Raikkonen και Lewis Hamilton και λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στον 13ο γύρο, βρέθηκε στην κορυφή από όπου είδε και την καρό σημαία στην Βαρκελώνη.

Fernando-Alonso-Ferrari-Barcelona-2013

Εκπληκτικός ο Raikkonen, κατάφερε να κάνει μια άψογη διαχείριση των ελαστικών της Pirelli και βρέθηκε να φλερτάρει ακόμα και με την νίκη, ενώ και η δεύτερη θέση που κατάφερε να πάρει τελικά δεν είναι καθόλου κακή περίπτωση.

Σπουδαίος και ο αγώνας του Felipe Massa, με τον Βραζιλιάνο να κάνει ένα δυνατό come back φέτος, αλλά κυρίως να αποδεικνύει ότι τα μονοθέσια της Ferrari μπορούν να κάνουν ότι χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσουν κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Απογοήτευση για τα δύο μονοθέσια της Mercedes που κατάφεραν να… καταστρέψουν το 1-2 των κατατακτήριων, μετατρέποντας το στις θέσεις 6-12 για τους Rosberg και Hamilton, αντίστοιχα.

spanish-grand-prix

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook