Δυνατό comeback Raikkonen

Δυναμική είναι η επιστροφή του Kimi Raikkonen στην Formula 1…

Δυναμική είναι η επιστροφή του Kimi Raikkonen στην Formula 1…

Η απουσία του από τα grid και τις πίστες της Formula 1 σε συνδυασμό με την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και τις απαιτητικές ειδικές του WRC μόνο καλό φαίνεται πως έκαναν στον Kimi Raikkonen, ο οποίος μετά την επιστροφή του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού πέρυσι δείχνει έτοιμα να σπάσει ρεκόρ και να πάρει μερικές νίκες ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, αξίζει να αναφέρουμε λοιπόν ότι ο Φιλανδός πιλότος της Lotus, στα 25 grand prix που έχει πάρει μέρος από την επιστροφή του το 2012 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να τερματίσει εντός δεκάδας στα 24 από αυτά και μάλιστα στα 22 από αυτά τα grand prix συνεχόμενα.

Σ’ αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο ρεκόρ του “μεγάλου” Schumacher είναι τα 24 συνεχόμενα grand prix ενώ η αντίστοιχη επίδοση του Ισπανού Fernando Alonso είναι τα 23 συνεχόμενα grand prix.

Κακός τερματισμός για τον Kimi ήταν το Grand Prix Κίνας στο οποίο είδε την καρό σημαία από την 14η θέση.

Τέλος, για το 2013 αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Raikkonen βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 85 βαθμούς, έχοντας μπροστά του τον Sebastian Vettel με 89 βαθμούς. Να τονίσουμε ότι είδε βάθρο σε 4 από τους 5 φετινούς αγώνες και αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό φέτος ίσως πάρει και τον τίτλο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook