Όχι Bridgestone στη Φόρμουλα 1

Η Bridgestone απέκλεισε κάθε περίπτωση να επιστρέψει στη Φόρμουλα 1…

Η Bridgestone απέκλεισε κάθε περίπτωση να επιστρέψει στη Φόρμουλα 1… 

Μέχρι να ξεκαθαριστεί το μέλλον της Pirelli στη Φόρμουλα 1, ονόματα άλλων εταιρειών με επιτυχημένη παρουσία στο σπορ στο παρελθόν φουντώνουν τη φημολογία.

Κι αν η Michelin ενδιαφέρεται υπό προϋποθέσεις, στη Bridgestone ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν στο πρωτάθλημα.

“Δεν έχουμε σχέδια να ξαναμπούμε στη Φόρμουλα 1. Μετά τη συμμετοχή μας στη Φόρμουλα 1, η Bridgestone εξασφάλισε σημαντική βελτίωση στην αναγνωρισιμότητα της στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Την ίδια περίοδο η Bridgestone εφάρμοσε με επιτυχία τις τεχνολογίες της γόμας, του σχεδίου για τα ελαστικά της F1 στα ελαστικά των αυτοκινήτων. Μπορούμε να πούμε πως η συμμετοχή της Bridgestone στη Φόρμουλα 1 για 14 χρόνια ήταν πολύ σημαντική”, ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Autosport.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Bridgestone μπήκε στη Φόρμουλα 1 το 1997 την εποχή που κυριαρχούσε η Good Year, κυριάρχησε και έμεινε μόνη της μέχρι την εμφάνιση της Michelin… νικώντας τους Γάλλους. Έφυγε… νικήτρια από το παιχνίδι το 2010.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook