Νεκρός κριτής στο Montreal!

Νεκρός κριτής στο Montreal, τον παρέσυρε ο γερανός που μετέφερε το μονοθέσιο του Esteban Gutierrez…

Νεκρός κριτής στο Montreal, τον παρέσυρε ο γερανός που μετέφερε το μονοθέσιο του Esteban Gutierrez…

Στα τραύματά του υπέκυψε ένας κριτής στο Grand Prix του Καναδά, o oποίος παρασύρθηκε από έναν γερανό που μετέφερε το μονοθέσιο του Esteban Gutierrez!

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε και η FIA, ενώ τονίζεται πως ο οδηγός του γερανού δεν πρόσεξε τον εν λόγω άνδρα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Montreal, όμως τα τραύματά του ήταν μεγάλα, με αποτέλεσμα να υποκύψει σε αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που ένας κριτής χάνει τη ζωή του στη Formula 1. Ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε το 2000 στο ιταλικό Grand Prix, όταν ο Paolo Ghislimberti έχασε τη ζωή του από τροχό, που έπεσε πάνω του, έπειτα από ατύχημα στον πρώτο γύρο.

Το δεύτερο περιστατικό ήταν αυτό του 2001, στο αυστραλιανό Grand Prix, με θύμα τον Graham Beveridge! Πιο συγκεκριμένα, τότε, οι Jacques Villeneuve και Ralf Schumacher είχαν συγκρουστεί, με αποτέλεσμα, ένα ελαστικό να περάσει από ένα κενό στον φράχτη και να πέσει πάνω του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIA:

«Ο γερανός πήγε να σηκώσει το μονοθέσιο και να το επιστρέψει στα pit. Εκείνη την ώρα, από τον κριτή έπεσε ο ασύρματος και εκείνος προσπάθησε να τον πάρει. Τη στιγμή αυτή σκόνταψε και παρασύρθηκε από το όχημα».

Δείτε τα σχετικά βίντεο στην συνέχεια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook