Οι τρεις… μνηστήρες της Red Bull

Οι τρεις… μνηστήρες της Red Bull για την θέση του Webber

Οι τρεις… μνηστήρες της Red Bull για την θέση του Webber

Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Mark Webber από το πρωτάθλημα της Formula 1 στο τέλος της σεζόν η Red Bull έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Μπορεί οι «κόκκινοι ταύροι» αρχικά να δήλωσαν πως δεν βιάζονται να βρουν τον αντί-Webber, ωστόσο σε δηλώσεις του το αφεντικό της ομάδας, Christian Horner, αποκάλυψε τους τρεις… μνηστήρες της θέσης.

Ο Kimi RaikkonenJean-Eric Vergne και Daniel Ricciardo είναι οι τρεις πιλότοι που εξετάζει η Red Bull και σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας ένας από αυτούς θα πάρει τη θέση του Αυστραλού πιλότου.

«Θέλουμε το πιο γρήγορο δίδυμο και ο Kimi είναι μία ελκυστική επιλογή. Ακόμη και οι νεαροί, Ricciardo και Vergne, είναι ενδιαφέρουσες επιλογές. Θέλουμε να πάρουμε το χρόνο μας, να αξιολογήσουμε τις επιλογές που έχουμε, αλλά στην πραγματικότητα ο πιλότος που θα αντικαταστήσει τον Webber θα είναι ένας από αυτούς τους τρεις. Φυσικά, θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις πιθανές επιλογές που θα είναι διαθέσιμες.

Δεν είμαι σίγουρος για την κατάσταση του Paul di Resta, αλλά όπως είπα και πριν η επιλογή θα είναι ένας από τους παραπάνω», ήταν τα λόγια του Christian Horner.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook