Ferrari: Το αφεντικό τρελάθηκε!!!

Η Ferrari έδωσε φακελάκι με 3 επιπλέον μισθούς στους εργαζομένους της ως bonus!!!

Η Ferrari έδωσε φακελάκι με 3 επιπλέον μισθούς στους εργαζομένους της ως bonus!!!
Οι περίπου 3.000 εργαζόμενοι της Ferrari πέρα από το μηνιάτικο που έλαβαν για τον Μάρτιο μήνα, πήραν και ένα φάκελο με 3 επιπλέον μισθούς ως μπόνους για τα θετικά αποτελέσματα της εταιρείας τα τελευταία 3 χρόνια (2010 – 2012), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στον επίσημο ιστότοπο της ιταλικής φίρμας.

Ένας νέος υπάλληλος της εταιρείας ξεκινά με βασικό μισθό 1.500 ευρώ. Στα τέλη Μαρτίου, εισέπραξε επιπλέον 4.500 ευρώ, ενώ μέσα στον Απρίλιο εξοφλήθηκε και το μπόνους ανταγωνιστικότητας, όπερ και σημαίνει άλλα 4.000 ευρώ.

“Η εταιρεία μας έκλεισε το 2012 με αποτελέσματα ρεκόρ μετά από μια τριετία συνεχούς ανάπτυξης”, έγραψε ο πρόεδρος της Ferrari σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους.

“Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική εργασία που έχετε κάνει, ποιοτική και ποσοτική. Στην παρούσα εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, με πολλές εταιρείες του κλάδου να αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία, χάρη σε εσάς, είμαστε μια πολύ ωραία εξαίρεση, μια εταιρεία που παράγει όλο και περισσότερα μοντέλα και η οποία αναγνωρίζεται ως μια μεγάλη μάρκα παντού. Ας συνεχίσουμε έτσι, χάρη σε όλους εσάς για ό, τι έχετε κάνει μέχρι τώρα και ειδικά για το όλα όσα θα κάνετε στο μέλλον”, κατέληξε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook