Μετά το ατύχημα… γίνονται έργα!!!

Έριξε η κατσίκα τον βράχο, σκότωσαν την κατσίκα την έφαγαν, πήραν δύναμη και τώρα κάνουν και έργα…

Έριξε η κατσίκα τον βράχο, σκότωσαν την κατσίκα την έφαγαν, πήραν δύναμη και τώρα κάνουν και έργα…

Έριξε η κατσίκα τον βράχοσκότωσαν την κατσίκα την έφαγαν, πήραν δύναμη και τώρα κάνουν έργα, μετά θα φταίει η βροχή ή το ίδιο το βουνό; Μα πριν από λίγο καιρό δεν είχαν κάνει ξανά έργα στα ίδια σημεία όπου έγινε το ατύχημα;

Διακόπτεται με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και μετά από σχετική εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Απόστολου Βουλγαράκη, η κυκλοφορία των πεζών αλλά και όλων των οχημάτων, ακόμη και των δίκυκλων, στην Επαρχιακή οδό Καλουδιανά-Κεφάλι-Χρυσοσκαλίτισα δια μέσω Βουλγάρω-Τοπόλια – Έλους -Στομίου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η διακοπή της κυκλοφορίας ισχύει από σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 30-11-2013, λόγω της εκτέλεσης έργων για τη βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας του οδικού δικτύου Καλουδιανά-Κεφάλι-Χρυσοσκαλίτισα.

Στην ουσία το έργο αυτό αφορά στην αντιστήριξη των πρανών στο τμήμα Τοπόλια-Κατσοματάδο, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον κατολισθήσεις που παρ’ ολίγο να στοιχίσουν τη ζωή της 34χρονης γυναίκας η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, όταν βράχος αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε το ΙΧ στο οποίο επέβαινε.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η κύρια κυκλοφοριακή σύνδεση από την περιοχή της Κισσάμου και του ΒΟΑΚ, γενικότερα προς τις περιοχές Έλους-Βάθης-Ελαφονησίου κλπ. θα διεξάγεται μέσω της οδού Ταυρωνίτης-Κάντανος-Πλεμενιανά-Στροβλές-Μύλοι-Έλος-Βάθη και από την οδό Κίσσαμος-Πλάτανος -Σφηνάρι-Βάθη.

Επιπροσθέτως η κυκλοφορία μικρών οχημάτων θα μπορεί να διεξάγεται από το υφιστάμενο δίκτυο αγροτικών-δημοτικών δρόμων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook