Έτσι παρκάρουν οι μάγκες στην Σητεία

Group στο facebook βγάζει τους μάγκες οδηγούς της Σητείας στην φόρα…

Group στο facebook βγάζει τους μάγκες οδηγούς της Σητείας στην φόρα… 

Ένα χιουμοριστικό άλμπουμ φωτογραφιών έχει δημιουργήσει η ομάδα Σητειακά Νέα στο Facebook με τίτλο “Έτσι παρκάρουν οι μάγκες στην Σητεία” απαθανατίζοντας τα παράνομα παρκαρίσματα στην πόλη της Σητείας.

Στόχος του συγκεκριμένου άλμπουμ είναι να ξεσκεπάσει όλους τους ασυνείδητους οδηγούς που παρκάρουν όπου βρουν και αψηφούν επιδεικτικά των Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η κίνηση των ανθρώπων που δημιούργησαν το γκρουπ ” Έτσι παρκάρουν οι μάγκες στην Σητεία” θυμίζει πολύ εκείνη των πολιτών της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, οι οποίοι διεκδικούν την απελευθέρωση των πεζοδρομίων από τους ασυνείδητους των αστικών κέντρων.

Τα παραδείγματα είναι πολλά αφού το εν λόγω αλμπουμ ενημερώνεται τακτικότατα από αγανακτισμένους πολίτες που καυτηριάζουν το πρόβλημα με τους μάγκες οδηγούς την ίδια ώρα που το φαινόμενο παίρνει διαστάσεις επιδημίας, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο πολύ πάσχουμε από έλλειψη παιδείας…

Στην συνέχεια μπορείτε να θαυμάστε τους “μάγκες”

Η αλήθεια πάντως δεν χρειάζεται να πάτε μέχρι την Σητεία, αρκεί να ξυπνήστε το πρωί και βγείτε στο παράθυρο σας… τέτοιοι μάγκες υπάρχουν ακόμα και στην διπλανή σου πόρτα και σε εξελιγμένη έκδοση μάλιστα!!!

parking

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook