Τριήμερο test drive!!!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται ένα τριήμερο test drive στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο…

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται ένα τριήμερο test drive στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο…

Το ATHENS MEGA TEST DRIVE δεν είναι έκθεση αυτοκινήτου. Είναι μία πρωτοποριακή εκδήλωση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σημερινής Ελληνικής αγοράς, όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να συγκρίνει άμεσα όλα τα αυτοκίνητα που τον ενδιαφέρουν, να τα οδηγήσει και να αποφασίσει για το πιο θα είναι αυτό που θα τελικά θα επιλέξει.

Στο ATHENS MEGA TEST DRIVE κάθε υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου κερδίζει χρόνο αφού θα έχει τη δυνατότητα να δει στατικά και όχι εκθεσιακά, όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, να τα περιεργαστεί, να οδηγήσει αυτά που τον ενδιαφέρουν, να πάρει προσφορά από τους πωλητές της κάθε εταιρείας, και σε λίγες μόνο ώρες να έχει αποφασίσει για το καινούργιο του ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Ακόμα μαζί με το ATHENS MEGA TEST DRIVE μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις (DRIFT SHOW, GP, TUNING, ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ κ.λ.Π.) όπως και πολλά πλούσια δώρα, περιμένουν τους επισκέπτες, για νου τους προσφέρουν ένα ευχάριστο και “αυτοκινητιστικά γεμάτο” τριήμερο.

Όλα τα νέα μοντέλα αλλά και μια πληθώρα μεταχειρισμένων και οικονομικά προσιτών αυτοκινήτων του επισήμου δικτύου των εισαγωγέων αντιπροσώπων, θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο, (πλακόστρωτο αίθουσας ξιφασκίας) στις 11-12 και 13 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook