Ο Kimi θα κάνει καλό στον Alonso

Ο Mark Webber πιστεύει πως ο Raikkonen θα κάνει καλό στον Alonso και στην F1…

Ο Mark Webber πιστεύει πως ο Raikkonen θα κάνει καλό στον Alonso και στην F1…

Την πεποίθηση ότι η μεταγραφή του Raikkonen στη Ferrari μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Alonso εξέφρασε ο Mark Webber.

Ο Αυστραλός πιλότος, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, τόνισε πως ο Φιλανδός θα βοηθήσει τον Alonso να βελτιώσει την απόδοσή του κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών, οι οποίες αποτελούν… πληγή στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ισπανό πιλότο της Ferrari.

Ακόμη, ο Webber δήλωσε πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα κάνει καλό γενικά στο πρωτάθλημα της Formula 1, αφού στον κόσμο αρέσουν οι… ενδοοικογενειακές μάχες, ειδικά δε όταν αυτές γίνονται ανάμεσα σε ηχηρά ονόματα του σπορ.

“Νομίζω ότι ο Alonso θα δεχτεί με χαρά τον Kimi, ο οποίος θα τον βοηθήσει να βελτιώσει και άλλο την απόδοσή του κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών, θα τον ανεβάσει επίπεδο. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία για την απόδοση του Alonso στους αγώνες”,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Webber, ο οποίος στην συνέχεια ολοκλήρωσε τον σχολιασμό του για την μεταγραφή της χρονιάς λέγοντας ότι:

“Ο Raikkonen θα πρέπει να κάνει δουλειά στο εργοστάσιο, ώστε να μην νιώθει αδικημένος ο Alonso. Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πολλά μειονεκτήματα, έχουν δώδεκα μήνες για να τα βρουν. Ακόμη, νομίζω πως αυτή η μεταγραφή θα κάνει καλό και στο σπορ γενικά. Το πρωτάθλημα έχει ανάγκη από μεγάλες μάχες, όχι μόνο μεταξύ πιλότων άλλων ομάδων, αλλά και teammates”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook