Αναβιώνει η κόντρα Lauda-Hunt και στο Ηράκλειο!!!

Αναβιώνει η κόντρα Niki Lauda-James Hunt στην ταινία Rush κάνει πρεμιέρα και στην Κρήτη… Μία από τις μεγαλύτερες κόντρες στην ιστορία της Formula 1 πρόκειται να αναβιώσει στη μεγάλη οθόνη, αφού ο Ρον Χάουαρντ έκανε μία ταινία για την αντιπαλότητα του Niki Lauda με τον James Hunt. Το φιλμ ξεκινά με το ατύχημα που έγινε στο γερμανικό grand prix του 1976 και λίγο έλειψε να στοιχίσει […]

Αναβιώνει η κόντρα Niki Lauda-James Hunt στην ταινία Rush κάνει πρεμιέρα και στην Κρήτη…

Μία από τις μεγαλύτερες κόντρες στην ιστορία της Formula 1 πρόκειται να αναβιώσει στη μεγάλη οθόνη, αφού ο Ρον Χάουαρντ έκανε μία ταινία για την αντιπαλότητα του Niki Lauda με τον James Hunt.

Το φιλμ ξεκινά με το ατύχημα που έγινε στο γερμανικό grand prix του 1976 και λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του Αυστριακού πιλότου, ενώ η πλοκή παραμένει με τη μονομαχία των δύο ανδρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα της νέας αυτής ταινίας με θέμα την Formula 1 και μια από τις πιο ιστορικές κόντρες της σε πραγματοποιήθηκαν σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Αυστρία

Η ταινία με κεντρικό ήρωα τον Αυστριακό πιλότο έκανε πρεμιέρα χθες 19 Σεπτεμβρίου 2013 και στις κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης μας…

Η ταινία, η οποία ονομάζεται “Rush“, αφηγείται την ιστορία του Lauda και έχει εκτενή αναφορά στον ανταγωνισμό του Αυστριακού με τον Βρετανό οδηγό της McLaren, τον James Hunt.

Συγχρόνως παρουσιάζει την τρομακτική συντριβή του μονοθεσίου του Lauda στο grand prix του Nurburgring, το 1976 που σχεδόν κατέστρεψε το πρόσωπο του κορυφαίου πιλότου.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Ron Howard. Τον Lauda υποδύεται ο γεννημένος στην Βαρκελώνη Γερμανός ηθοποιός Daniel Brühl, ενώ ο Chris Hemsworth, παίζει το ρόλο του James Hunt.

Δείτε το τρέιλερ στην συνέχεια

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook