Έρχεται η BMW F.A.S.T

Family Activity Sports Tourer το νέο crossover της BMW με την κίνηση εμπρός…

Family Activity Sports Tourer το νέο crossover της BMW με την κίνηση εμπρός… 

Ο λόγος λοιπόν για το επόμενο compact crossover της BMW, μοντέλο το οποίο θα πατάει στην νέα πλατφόρμα της βαυαρικής φίρμας, πάνω στην οποία θα πατάει και η νέα γενιά του Mini Hatchback.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα φέρει την κωδική ονομασία UKL και το βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι προϋποθέτει την μετάδοση της κίνησης στον εμπρός άξονα.

Για την ώρα το BMW F.A.S.T κυκλοφορεί μόνο με καμουφλάζ οπότε είναι σχετικά νωρίς να πούμε οτιδήποτε έχει σχέση με παραγωγή του μοντέλου. Πάντως αν τελικά πάρει τον δρόμο προς τις γραμμές παραγωγής της βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας οι προδιαγραφές του και τα βασικά χαρακτηριστικά του θα φέρουν πολλά κοινά σημεία με την BMW X1.

Αναφορικά με τα κινητήρια σύνολα του Family Activity Sports Tourer, όπως και στην περίπτωση της Σειράς 1 GT, θα δούμε τα νέα υπέρ-τροφοδοτούμενα μοτέρ βενζίνης 3 κυλίνδρων και χωρητικότητας 1,5 λίτρων με την απόδοση τους να ξεκινά από τους 122 ίππους.

Τέλος, όπως προαναφέραμε, η νέα πλατφόρμα ονόματι UKL θα είναι η βάση και για την επόμενη γενιά του Mini, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook